Лілія Ребрик поділилася секретами свого шлюбу: Сварилися, сміялися, плакали

Фото, яке було зроблене рік тому, до 10 річниці шлюбу
Фото: Інстаграм Ребрик

Телеведуча привітала чоловіка зі «сталевою» річницею весілля

Акторка та телеведуча телеканалу «Дом» Лілія Ребрик виклала у соціальних мережах зворушливий пост, у якому привітала свого чоловіка, танцівника Андрія Дикого з річницею весілля, яку часто називають «сталевою».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Лілія Ребрик пише, що 11 років у шлюбі були сповнені кохання, любові, підтримки та розуміння. Разом із чоловіком Андрієм Диким вони збудували дім, народили чудових дітей, ставали старшими, досвідченішими, мудрішими, але не припиняли кохали, сміялися, плакали, танцювали так, ніби зустрілися вперше. І найголовніше – робили все завжди разом.

«Це моє найбільше щастя, мій найбільший дарунок долі, небес, Всесвіту: зустріти справжнє, міцне, щире кохання! – зазначила Лілія Ребрик у соціальних мережах, звертаючись до чоловіка. – Я знаю, як можна думати, дихати, рухатися з людиною в унісон. Знаю, як можна розуміти одне одного з погляду, коли жодних слів не потрібно. Звісно, як і всі люди, ми сперечалися, сварилися, ображалися, але все це тільки зміцнювало наше кохання. Ми пройшли пандемію, живемо у війну, без світла, ховаючи наших дітей по підвалах. Ти посеред ночі йдеш мене проводжати пішки з 22 поверху до машини, а потім знову нагору, а нам вже не по 25, ти вариш мені найсмачнішу каву на свічках і при свічках. В усіх твоїх діях – любов: до мене, до дівчат, до нас».

Акторка додала до поста знімки, які були зроблені рівно рік тому, до 10 річниці шлюбу, і додала, що цей рік зробив їхню пару ще сильнішою.

Читайте також: Колишня солістка «ВІА Гри» Седокова показала дочку, котру в неї відсудив батько дівчини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: