Заборонені кадри принцеси Діани з нового фільму «Меган і Гаррі» розлютили Вільяма

Демонстрація інтерв'ю матері не на жарт розлютила спадкоємця престолу
фото з відкритих джерел

Раніше принц Вільям заявляв, що інтерв'ю його матері більше ніколи не повинно з'являтися на екранах

У документальному шоу «Гаррі і Меган», що нещодавно вийшов на Netflix, показали кадри з гучного інтерв'ю принцеси Діани для BBC, в якому вона розповідала про свій невдалий шлюб з принцом Чарльзом і важку атмосферу в БКС. За словами королівських інсайдерів, демонстрація цих кадрів не на жарт розлютила спадкоємця престолу принца Вільяма

В одному з епізодів серіалу про принц Гаррі розповідає про найвідоміше інтерв'ю принцеси Діани для BBC Panorama, яке Уельська дала після оголошення про них з Чарльзом розрив. «Я думаю, що тепер ми всі знаємо, що її обманом змусили дати інтерв'ю. Але водночас вона говорила правду про свій досвід», – зазначає Гаррі. Його слова супроводжуються кадрами з того самого інтерв'ю, що, як стверджують інсайдери, розлютило принца Вільяма.

«Він [Вільям] люто через це [демонстрації інтерв'ю Діани]… На жаль, це ще раз показує, що зараз прірва між двома братами величезна», – розповіло джерело, близьке до Уельського, виданню The Mirror.

Зазначимо, що раніше принц Вільям заявляв, що інтерв'ю його матері більше ніколи не повинно з'являтися на екранах. І річ не лише у скандальному змісті, а й у тому, яким чином принцесу переконали його дати. В рамках розслідування, ініційованого самим ВВС, колишній член Верховного суду лорд Дайсон з'ясував, що інтерв'юер Мартін Башир підробив банківські виписки та переконав Діану, що за нею стежать британські спецслужби. Саме тому вона погодилася на одкровення. При цьому у звіті Дайсона, опублікованому в 2021 році, йдеться, що ВВС знали про обман, але приховали його.

Після розслідування ВВС виступив із офіційною заявою: «Ми приймаємо зібрані факти і визнаємо, що згода принцеси Уельської на інтерв'ю була отримана не тим способом, на який має право розраховувати наша аудиторія. І хоча ми не можемо повернути час назад, ми просимо вибачення за те, що сталося».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: