Найвідоміші у світі сестри-сіамські близнючки вийшли заміж (фото)

Стосунки Еббі і Бріттані з Джошем залишалися поза увагою, оскільки близнючки вели спокійне і непублічне життя
фото з відкритих джерел

Весілля відбулося у 2021 році, проте пара тримала шлюб у таємниці від громадськості

34-річні сестри-сіамські близнюки Ебігейл і Бріттані Генсел з Міннесоти вийшли заміж за 33-річного медбрата з хоспісу і ветерана армії США Джоша Боулінга. Про таємне весілля сіамських близнючок стало відомо тільки через майже три роки, пише Today.

Пара побралася ще 2021 року, але тримала свій шлюб у таємниці від громадськості. Тепер в мережі з’явилися фото з церемонії.

Найвідоміші у світі сестри-сіамські близнючки вийшли заміж (фото) фото 1
Найвідоміші у світі сестри-сіамські близнючки вийшли заміж (фото) фото 2
Найвідоміші у світі сестри-сіамські близнючки вийшли заміж (фото) фото 3
Найвідоміші у світі сестри-сіамські близнючки вийшли заміж (фото) фото 4

Стосунки Еббі і Бріттані з Джошем, батьком-одинаком, досі залишалися поза увагою, оскільки останні 10 років близнючки вели більш спокійне і непублічне життя. Вони завжди утримувалися від спекуляцій про своє особисте життя, а десять років тому відкинули чутки про заручини Бріттані як «тупий жарт».

Раніше батько близнючок Майк сказав, що його доньки вже тоді запитували про те, щоб коли-небудь знайти собі чоловіка. «Вони красиві дівчата. Вони дотепні. У них є все, крім того, що вони з'єднані разом», – зазначив він.

Еббі та її сестра Бріттані, одна з небагатьох пар близнюків-дицефалів в історії, які пережили дитинство, прославилися завдяки шоу TLC, у якому розповідали про головні події свого життя. У пари спільне тіло, і всі їхні органи нижче пояса, включно з кишечником, сечовим міхуром і репродуктивними органами, є спільними.

У документальному фільмі, знятому, коли дівчатка були підлітками, їхня мати сказала, що вони дуже хотіли коли-небудь завести власних дітей, і Бріттані підтвердила її слова: «Так, одного разу ми станемо мамами, але поки що не хочемо говорити про те, як це буде працювати».

Близнючки, які мають власні свідоцтва про народження і паспорти, були виховані віруючими батьками, медсестрою і теслею. Зараз дівчата працюють вчителями математики в п'ятому класі початкової школи в Нью-Брайтоні, штат Міннесота, де вони народилися і виросли.

«Очевидно, ми одразу розуміємо, що отримуватимемо одну зарплату, бо виконуємо роботу однієї людини. Можна викладати, а можна контролювати і відповідати на запитання. Тож у цьому сенсі ми можемо зробити більше, ніж одна людина», – кажуть сестри. Кожна з них має свою ліцензію на викладання.

До слова, 22-річні сіамські близнюки Кармен та Люпіта Андраде розбурхали соцмережі своїми відвертими розповідями про особисте життя. Кармен має стосунки з молодим чоловіком на ім'я Даніель, а Люпіта вважає себе асексуальною. Кармен зустріла бойфренда на сайті знайомств, де одразу вказала: вона одна з сіамських близнюків. Серед сотень пропозицій від фетишистів вона обрала саме повідомлення Даніеля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: