Вакарчук вперше за довгий час виставив світлину з мамою

Вакарчук подякував неньці за настрій та спогади після поїздки
фото: instagram / sviatoslav.vakarchuk

Лідер гурту «Океан Ельзи» щасливий, що мав нагоду цілий день провести з мамою

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук поділився рідкісним фото зі своєю мамою Світланою Олександрівною. Світлину музикант опублікував у соціальних мережах.

Співак зазначив, що провів із ненькою цілий день у Мукачево, та подякував їй за весняний настрій.

«Рідко випадає провести цілий день з мамою. Вже традиційно провели цю весняну суботу в поїздці до рідного Мукачево. Дякую мамі за спогади та весняний настрій», – зазначив у публікації співак.

Своєю чергою, шанувальники музиканта подякували його мамі за те, що вона подарувала життя талановитому виконавцю, та написали безліч компліментів:

  • Дякуємо матусі за такого талановитого та дуже чуттєвого і гідного своєї країни сина!
  • Моє рідне місто! Яка ваша мама файна та приваблива жіночка!
  • Чудове фото! Безмежна подяка вашій матусі за вас! Святослав, ми вас любимо, ви найкращий!
  • Пане Святославе, зовні Ви дуже подібні до мами. Кажуть, що якщо хлопчик подібний до мами, то буде щасливим. Але я знаю точно, що Ви будете абсолютно щасливим тільки після Перемоги України. То ж бажаю і Вам, і собі такого Щастя.

Як відомо, що Святослав Вакарчук народився 1975 року в місті Мукачево в сім'ї відомого українського науковця-фізика Івана Вакарчука. Дитинство та юність музикант провів у Львові.

Нагадаємо, гурт «Океан Ельзи» вперше з 2022 року випустив нову пісню «Відповідь». Відеокліп на пісню було опублікувано на ютуб-каналі гурту. 

Також гурт «Океан Ельзи» випустив чуттєвий кліп про дівчину-сапера. Відомо, що кошти від монетизації пісні та відео на музичних платформах артисти спрямують на закупівлю обладнання та транспорту для 146 саперних груп ЗСУ для розмінування нашої країни. Колектив «Океан Ельзи»  вже перерахували до благодійного фонду «Нам тут жити» 500 тисяч гривень.

До слова, що Святослав Вакарчук розповів, що тема номер один у розмовах з військовими – не війна. Музикант каже, що згадки про родину – це саме найперше, про що говорять захисники.

Читайте також: «Тут міна»: Вакарчук пригадав, як Жадан врятував його життя у Харкові

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: