Уперше в історії: конкурс «Міс Нідерланди – 2023» виграла трансгендерна модель (фото)

22-річна дівчина зізналася, що їй довелося подолати багато фізичних і душевних випробувань заради перемоги на конкурсі
фото з відкритих джерел

Ріккі Колле декілька місяців тому перенесла операцію зі зміни статі

Трансгендерна дівчина вперше в історії стала переможницею конкурсу краси в Нідерландах. Тепер Ріккі Колле побореться за статус «Міс Всесвіту». Про це повідомляє видання Daily Mail.

22-річна дівчина зізналася, що їй довелося подолати багато фізичних і душевних випробувань заради перемоги на конкурсі. Під час свого тріумфу вона була одягнена в сукню червоного кольору і не могла стримати емоцій від перемоги. Це перший випадок в історії країни, коли трансгендерна жінка забирає титул «Міс Нідерланди».

Ріккі Колле — 22-річна модель та актриса з Бреди
Ріккі Колле — 22-річна модель та актриса з Бреди
фото з відкритих джерел

У вісім років Колле захотіла стати дівчиною, а у 11 вона вже змінила ім'я, оголосивши себе жінкою. У 16 років Ріккі почала приймати гормони, а в 2023 році, декілька місяців тому, перенесла операцію зі зміни статі, ставши транссексуалом.

Ріккі Колле
Ріккі Колле
фото з відкритих джерел

Тепер Ріккі Колле готується взяти участь у наступному етапі конкурсу – «Міс Всесвіт». Пройде він у грудні цього року в Сальвадорі, але точна дата стане відома трохи пізніше. За головний титул боротимуться учасниці з 24 країн, проте до Ріккі Колле буде прикута особлива увага.

Примітно, що дівчина стане другою трансгендерною моделлю, яка добереться до головного конкурсу. У 2018 році Анджела Понсе з Іспанії стала першою трансгендерною жінкою, яка боролася за титул «Міс Всесвіт» і тоді вона теж не могла подумати, що дійде до самого фінального етапу.

Анджела Понсе
Анджела Понсе
фото з відкритих джерел

Українці активно обговорюють Ріккі Колле у соцмережах: чимало користувачів підтримують дівчину.

Уперше в історії: конкурс «Міс Нідерланди – 2023» виграла трансгендерна модель (фото) фото 1

До слова, у Таїланді обрали найгарнішу у світі жінку-трансгендера. Громадянка Нідерландів Соландж Деккер стала першою красунею.

Читайте також: «Місіс Росія – 2023». Мережа вибухнула уїдливими насмішками

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: