Камалія засвітилася в обіймах чоловіка та заінтригувала фанатів

Камалія багато часу проводить з дітьми
фото з відкритих джерел

Камалія не дає жодних коментарів щодо того, разом вони з Мохаммадом Захуром чи ні

Нещодавно українська співачка Камалія повідомляла, що розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, з яким вони були разом протягом двадцяти років.

Пара продовжує активно подорожувати разом, відвідувати різні заходи, працювати над проєктами. Вони спільно виховують двох доньок.

Нещодавно артистка на своїй сторінці в Instagram опублікувала спільний знімок із Захуром, яким анонсувала свою з чоловіком присутність на музичній премії Yuna Music Awards.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kamaliya (@kamaliyaofficial)

На фото Захур обіймає Камалію що наштовхнуло фанатів на думку, що відносини між ними все ж мають не лише діловий характер. Багато хто став обурюватися тим, що розлучення було лише піар-ходом, адже публічного спростування своїх слів артистка не давала.

На численні коментарі «Так ви разом чи ні?», Камалія не відповідає, і характер своїх відносин з чоловіком не пояснює.

Додамо, що співачка Камалія, яка нещодавно оголосила, що розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, схоже передумала переходити на дівоче прізвище.

Тим часом сама Камалія нещодавно на своїй сторінці в соцмережі викладала фото із цікавим іноземцем. Виконавиця каже, що в Пакистані, де вона перебувала з виступами, місцева преса знайшла їй нареченого.

Читайте також: Камалія показала, який знаменитий українець з акордеоном розважав її та чоловіка в Каннах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: