У Таїланді обрали найгарнішу в світі жінку-трансгендера

Перемогу виборола Соландж Деккер з Нідерландів
фото: Reuters

Miss International Queen – це найбільший у світі конкурс краси для трансгендерних жінок із різних куточків світу

У Таїланді відбувся конкурс краси Miss International Queen. Цього разу здобула перемогу учасниця з Нідерландів. Про це пише pageantcircle.com.

У конкурсі брали участь двадцять конкурсанток. Громадянка Нідерландів Соландж Деккер стала першою красунею. Друге та третє місце вибороли учасниці із Сінгапуру та США. Цього року конкурс відбувається вже всімнадцяте. Раніше Деккер брала участь у схожих конкурсах, таких як Miss Trans Star International 2019, Miss Universe Netherlands. В останньому конкурсі красуні присудили премію Miss Social Media.

«Мій національний костюм натхненний вітряками. Він зроблений зі вторинної тканини, дерева, картону та навіть скла, зібраного на дорозі. Тюльпани символізують національну квітку Нідерландів», – коментує свій національний костюм Соландж.

Miss International Queen – це найбільший у світі конкурс краси для трансгендерних жінок з різних країн світу. Масштабне шоу проводиться щороку в місті Паттайя з 2004 року. Конкурс має мету –  обізнаність про ЛГБТК та трансгендерів за їхню боротьбу за рівність як у суспільстві, так і в робочій силі. Увесь грошовий прибуток від телешоу йде до Королівського благодійного фонду Таїланду.

У Таїланді обрали найгарнішу в світі жінку-трансгендера фото 1

Конкурсанти мають народитися чоловіками, можуть бути до або після операції та віком від 18 до 35 років. Вони не повинні раніше фігурувати у веб-сайтах, фільмах для дорослих та займатися проституцією. Попередні переможці або учасники, які посіли друге місце, не можуть знову брати участь у конкурсі.

У Таїланді обрали найгарнішу в світі жінку-трансгендера фото 2

Варто нагадати, що транс-культура дуже поширена в Таїланді завдяки широким медичним дослідженням та операціям зі зміни статі. Перша задокументована зміна статі в Таїланді відбулася в 1975 році.

У Таїланді обрали найгарнішу в світі жінку-трансгендера фото 3

Завдяки такій великій кількості туризму, заснованій винятково на хірургічних операціях зі зміни статі, трансгендерна спільнота Таїланду не лише зросла, а й трансгендери в тайському суспільстві приймаються в набагато більшому масштабі.

Додамо, що співачка Мадонна у свої 64 роки вміє дивувати публіку своїми незвичайними образами та нахабною поведінкою. Артистка на сторінці в Instagram виклала нове провокативне відео.

Нагадаємо, що президент Уганди Йовері Мусевені 29 травня підписав закон, який збільшує покарання для ЛГБТ-спільноти, включаючи смертну кару та довічне ув’язнення.

Читайте також: Зеленський відреагував на петицію про легалізацію «одностатевих шлюбів»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: