«Місіс Росія – 2023». Мережа вибухнула уїдливими насмішками

Принади дівчини порівнюють зі справжнім обличчям держави-терористки
фото з відкритих джерел

Переможниця народилася на Далекому Сході, але ловити успіх приїхала до Москви

У столиці країни-агресорки обрали головну заміжню «красуню» Росії. Титул «місіс» дістався моделі та співачці Наталії Оскар, чиї справжні фото, необроблені у фотошопі, викликали хвилю сміху навіть серед росіян.

У пропагандистських пабліках та Twitter активно цькують новоспечену красуню, наголошуючи, що її перемога куплена. У свою чергу українці лише іронізують, порівнюючи принади дівчини зі справжнім обличчям держави-терористки.

«Місіс Росія – 2023». Мережа вибухнула уїдливими насмішками фото 1
«Місіс Росія – 2023». Мережа вибухнула уїдливими насмішками фото 2

Відомо, що в конкурсі змагалися 83 претендентки на корону. Улюблениця фортуни народилася на Далекому Сході, але ловити успіх приїхала до Москви. В фіналі конкурсу дівчина заспівала «Я – твоя місіс Росія», що наштовхує на закономірну думку – перемогла вона через сплановані корупційні схеми.

Росіяни кинулися хейтити красуню після того, як «засвітилися» перші світлини зірки без фільтрів. Про привабливість дівчини важко говорити.

«Місіс Росія – 2023». Мережа вибухнула уїдливими насмішками фото 3
«Місіс Росія – 2023». Мережа вибухнула уїдливими насмішками фото 4

В Instagram модель має інший вигляд, який не збігається з реаліями. Це не дивно, адже дівчина захоплюється «уколами краси», а як відомо, «що занадто – того свині не їдять».

«Місіс Росія – 2023». Мережа вибухнула уїдливими насмішками фото 5

Користувачі мережі висловили своє обурення: «Яка Росія, така і місіс», «Якщо ця найкрасивіша, то страшно уявити, як некрасиві виглядають», «Місіс Росія світу – це що за титул і де взагалі психіатри? А зовнішність як із фільму жахів», «Яке чудовисько. Цікаво, за якими параметрами красунь обирають», «Краса, звичайно, дуже суб'єктивне поняття, але не настільки ж».

«Місіс Росія – 2023». Мережа вибухнула уїдливими насмішками фото 6
«Місіс Росія – 2023». Мережа вибухнула уїдливими насмішками фото 7
«Місіс Росія – 2023». Мережа вибухнула уїдливими насмішками фото 8
«Місіс Росія – 2023». Мережа вибухнула уїдливими насмішками фото 9

Нагадаємо, що модель з Івано-Франківська Ольга Василів, яка представляла Україну на Miss Grand International, на своїй сторінці в соцмережі поділилася неприємною історією: організатори конкурсу на Балі з якихось причин вирішили поселити українку в одній кімнаті із представницею Росії.

Читайте також: На «Міс Всесвіт» українка красномовно відреагувала на росіянку, яка хотіла стати поруч

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: