Стало відомо, хто є стилістом Олени Зеленської та як змінився її гардероб з початку війни

Два роки тому Наталя Каменська почала працювати особистим стилістом першої леді України
фото: Elle

З початком повномасштабної війни гардероб першої леді змінився всього відсотків на десять

Після обрання Володимира Зеленського президентом України в 2019 році, на Олену Зеленську лягло чимало обов'язків, зокрема представляти країну на міжнародному рівні. У цьому контексті, безумовно, важливий зовнішній вигляд. Сьогодні майже кожний публічний вихід першої леді закінчується обговоренням її вишуканого образу.

Два роки тому засновниця українського бренду Gunia Project, Наталя Каменська, яка раніше була співзасновницею і дизайнеркою Lake studio, почала працювати особистим стилістом першої леді України. Про це вона розповіла в інтерв'ю українській редакції Elle.

Стало відомо, хто є стилістом Олени Зеленської та як змінився її гардероб з початку війни фото 1

Каменська розповіла, що на початку їхньої спільної роботи гардероб Олени Зеленської був досить скромним і складався лише з декількох стійок одягу та десяти пар взуття. Вона також вважає дружину Володимира Зеленського «нетиповою клієнткою», однак у них склалися хороші робочі стосунки.

«Для мене в роботі головне – це синергія і комфорт. У спілкуванні з першою леді я зберігаю субординацію, але мені здається, що у нас дуже хороші та відкриті стосунки. У нас немає сварок, є обговорення різних точок зору», – розповіла стиліст.

Серед улюблених брендів Олени Зеленської: Litkovska, Gasanova, Lake, AMG. У повсякденному житті вона віддає перевагу оверсайз-одягу, джинсам і кедам.

Крім того, Каменська зазначила, що після початку розгортання повномасштабної війни гардероб першої леді змінився всього відсотків на десять.

«Ми шиємо новий одяг лише для важливих поїздок, все інше ми комбінуємо з тим, що вже є. Щодо змін у гардеробі першої леді, можу сказати, що він трохи переформатувався. Мені здається, ми додали більше суконь», – висловила стилістка у своєму інтерв'ю.

Стало відомо, хто є стилістом Олени Зеленської та як змінився її гардероб з початку війни фото 2

У Зеленської існує системний підхід до вибору одягу та формування смарт-гардеробу, в якому різні речі майстерно поєднуються між собою.

Раніше повідомлялося, що Олена Зеленська у стильному образі зустрілася з королевою Швеції. На зустріч з королем та королевою перша леді обрала елегантний синій штанний костюм з оригінальним драпіруванням на грудях від українського бренду A.M.G. 

Читайте також: Олена Зеленська у стильному образі приїхала в Буковель (фото)

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: