Президент України цілує руку першої леді: соцмережі замилувалися фото

Володимир та Олена Зеленські з нагоди Дня Незалежності взяли участь у «Молитві за Україну»
фото: Facebook/Ян Доброносов

Мережу замилувало фото Зеленських, на якому президент цілує руку першої леді

З нагоди Дня Незалежності України, президент України Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською взяли участь в урочистому заході «Молитва за Україну», що відбувся в Софійському соборі в Києві. Фотограф Ян Доброносов у Facebook поширив миле фото Зеленських, де видно, що президент цілує руку своєї дружини. 

Президент України цілує руку першої леді: соцмережі замилувалися фото фото 1

На церемонії об'єдналися також представники різних церков і релігійних організацій. Під акомпанемент камерного хору була виконана музична композиція «Отче наш». Після виконання музики були виголошені короткі молитви на підтримку України, а також виступи предстоятелів церков і керівників релігійних організацій.

Глава держави висловив свою подяку духовним лідерам за їхні молитви та слова підтримки під час цієї події.

Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський звернувся до українців з нагоди Дня Незалежності України, який відзначають 24 серпня. 

Зауважимо, Зеленський записав звернення на тлі знакового муралу в центрі Києва, на будівлі комітетів Верховної Ради на Банковій. На стінописі зображений Герой України Олександр Мацієвський, що був розстріляний росіянами після вимовлених слів «Слава Україні». Мурал присвячений пам’яті всіх загиблих українських воїнів на російсько-українській війні.

Читайте також: Зеленський обійняв прем'єрку Данії: реакція першої леді розвеселила мережу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: