Зеленська обрала костюм з особливою вишивкою на зустріч із королевою Данії

Олена і Володимир Зеленські зустрілися з королевою Данії Маргрете
фото: Twitter

У понеділок, 21 серпня, президент та перша леді України удостоїлись аудієнції у королівської сім'ї Данії

Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена Зеленська перебувають з робочим візитом у Данії, де вони мали зустріч з королевою Данії Маргрете ІІ та кронпринцем Фредеріком і його дружиною.

У понеділок, 21 серпня, президент та перша леді України мали аудієнцію у королівської родини Данії. 83-річна королева Маргрете ІІ прийняла українське президентське подружжя у лицарському залі палацу Крістіансборг у Копенгагені, де розташовані основні державні установи Данії та приймальні кімнати королеви.

Зеленська обрала костюм з особливою вишивкою на зустріч із королевою Данії фото 1
Зеленська обрала костюм з особливою вишивкою на зустріч із королевою Данії фото 2
Зеленська обрала костюм з особливою вишивкою на зустріч із королевою Данії фото 3
Зеленська обрала костюм з особливою вишивкою на зустріч із королевою Данії фото 4

Під час зустрічі з королевою, Зеленські також зустрілися з кронпринцем Фредеріком та кронпринцесою Мері. Для цього заходу перша леді України обрала шовковий костюм від української дизайнерки Олени Реви (бренд elenareva). Костюм складається з білосніжного жакету-кімоно та чорної міді-спідниці.

На жакеті присутня символічна вишивка, що представляє інтерпретацію квітки ірису. Квітка ірису, що зображена на старих українських глечиках, у колекції Олени Реви стала присвятою землі, з якої проростає життя. Іриси в історії також вважались позначкою мужності та відваги. Образ першої леді був доповнений сережками від Gunia Project.

Перед зустріччю з королівською родиною, Зеленські також відвідали данський парламент, який також розташований у палаці Крістіансборг. Президент виступив з промовою та висловив подяку за підтримку, отримавши від публіки оплески.

Як повідомлялося, у Копенгагені відбулась аудієнція президента України Володимира Зеленського та першої леді Олени Зеленської у Королеви Данії Маргрете II, а також у членів королівської родини – кронпринца Фредеріка та Кронпринцеси Мері.

Нагадаємо, що монарх Швеції Карл XVI Густав та його дружина, королева Сільвія, прийняли на аудієнції президента України Володимира Зеленського та першу леді Олену Зеленську. Під час зустрічі український президент був уже у звичному військовому образі кольору хакі, а його дружина з'явилася в елегантному вбранні від українського бренду. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: