Олена Зеленська у стильному костюмі приїхала з візитом до Вінниці

Олена Зеленська
фото: Instagram

Перша леді України у чорному костюмі відвідала меморіал пам'яті жертв російського обстрілу

26 липня Олена Зеленська прибула до Вінниці, розпочавши свій візит з відвідування меморіалу, присвяченого пам'яті жертв російського обстрілу. про це перша леді України розповіла в Instagram.

Наступного дня, дружина президента України, Олена Зеленська, відвідала сучасний реабілітаційний центр, де відновлюються після поранень наші захисники.

«Через російське вторгнення багатьом класичним санаторіям і лікарням довелося швидко вчитися, змінюватися, трансформуватися в зовсім нові заклади – для того, щоб допомагати якнайкраще. Це сталось і з одним з провідних медичних реабілітаційних центрів у Вінниці. Наказом МОЗ заклад із понад 80-літньою історією набув «військової» спеціалізації за профілями «реабілітація», «неврологія», «терапія», – розповіла Зеленська в Instagram.

Зеленська розповіла, що сучасний реабілітаційний центр, який вона відвідала у Вінниці, обладнаний передовими тренажерами, спрямованими на поліпшення стану людей, зокрема, тих, хто страждає від мінно-вибухових травм. Цей центр в день може обслуговувати до 50 пацієнтів.

Олена Зеленська у стильному костюмі приїхала з візитом до Вінниці фото 1
Олена Зеленська у стильному костюмі приїхала з візитом до Вінниці фото 2

Після цього, Олена Зеленська взяла участь у виїзному засіданні Ради безбар'єрності, яке відбулося у Вінниці. На засіданні були обговорені нові проєкти міністерств, спрямовані на реалізацію стратегії безбар'єрності. За словами першої леді, ці проєкти мають стати не просто важливими, але й стандартом для всіх сфер держави в процесі відновлення країни.

Олена Зеленська у стильному костюмі приїхала з візитом до Вінниці фото 3
Олена Зеленська у стильному костюмі приїхала з візитом до Вінниці фото 4

Для свого візиту до Вінниці дружина президента Володимира Зеленського обрала стильний образ. Вона вдягла строгий сірий брючний костюм, який вдало поєднала з світлою блузкою. До образу додала золоті сережки та взула елегантні човники на високих підборах. 

Раніше повідомлялося, що дружина президента України Володимира Зеленського – Олена Зеленська – з'явилася у Вільнюсі на саміті НАТО у витонченій вишиванці від українського бренду GUNIA Project. Перша леді доповнила діловий образ із українськими мотивами чорними штанями Katimo.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: