Олена Зеленська у стильному образі приїхала в Буковель (фото)

Перша леді на зустріч одягнула прямі сині джинси та білу сорочку
фото: instagram/olenazelenska_official

Перша доповнила образ білими кедами та поясом поверх штанів

Сьогодні перша леді Олена Зеленська відвідала сім'ї із прийомними дітьми в Буковелі. Про це вона повідомила в Instagram.

«Вісім прийомних дітей! А ще десятеро вже виросли й живуть самостійним життям. Із родиною Оксани та В’ячеслава Паскевичів знайома давно, як і з їхньою драматичною історією. Як і багато великих прийомних родин (так званих ДБСТ, у яких виховуються від 5 до 10 дітей), через російське вторгнення вони втратили просторий родинний дім під Кривим Рогом і почали все з нуля на Львівщині. І ось сьогодні рада знову зустрітися з усією родиною під час її відпочинку в таборі «Артек-Буковель» », – написала Зеленська.

Перша леді на зустріч одягнула прямі сині джинси та білу сорочку. Доповнила образ білими кедами, поясом поверх штанів і сонцезахисними окулярами.

Нагадаємо, що 26 липня Олена Зеленська прибула до Вінниці, розпочавши свій візит з відвідування меморіалу, присвяченого пам'яті жертв російського обстрілу.

Для свого візиту до Вінниці дружина президента Володимира Зеленського обрала стильний образ. Вона вдягла строгий сірий брючний костюм, який вдало поєднала з світлою блузкою. До образу додала золоті сережки та взула елегантні човники на високих підборах. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: