Король Чарльз знову розлючений через принца Гаррі та його дружину

Принц Гаррі має твердий намір відхилити можливе запрошення свого батька на майбутнє Різдво
фото з відкритих джерел

Інсайдери видання Express запевнили, що Чарльз III «на низькому старті»

Королівський експерт Букінгемського палацу Найл Гардінер порівняв мемуари принца Гарі, які мають з’явитися в січні, з «гранатою, кинутою в Букінгемський палац». Свіжа книга матиме назву «Запасний». Західні ЗМІ пишуть, що король Чарльз очікує катастрофи від майбутнього релізу, оскільки в книзі Гаррі розкриє таємниці смерті Діани, розлучення батьків і відносин з мачухою Каміллою.

«Назва книги з самого початку віддає скривдженим тоном. Швидше за все, це не буде книга, повна надій і прагнень. Це може бути книга, наповнена великою кількістю гніву, і назва є відображенням цього гніву – «запасний». Тільки одне воно посилає потужний негативний сигнал», – вважає співрозмовник видання Express.

Інсайдер повідомив виданню, що відносини досягли «дна». Ймовірно, принца Гаррі і Меган Маркл після виходу мемуарів позбавлять всіх титулів. Книга Гаррі буде опублікована в англійському оригіналі 10 січня 2023 року.

За повідомленням британської газети The Mirror, принц Гаррі має твердий намір відхилити можливе запрошення свого батька на майбутнє Різдво. Втім, поки що невідомо, чи Чарльз ІІІ взагалі надасть таке запрошення своєму синові. Також повідомляється, що Гаррі, ймовірно, не побачиться з братом Вільямом і його дружиною принцесою Кейт на Святвечір.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: