Стало відомо, чому принцеса Діана вважала Чарльза ІІІ «божевільним»

Чарльз офіційно заборонив використання лаку для волосся в Кенсингтонському палаці, який ділив із дружиною
фото з відкритих джерел

Король Великобританії забороняв дружині використовувати один засіб, без якого жінки не могли обійтися

Принцеса Діана була одним із найпопулярніших членів королівської родини: вона неодноразово потрапляла до списків найстильніших жінок свого часу. Бездоганні образи Діани надихають модниць і зараз, проте Чарльз забороняв дружині використовувати один засіб, без якого не обходився жоден світський вихід Леді Ді.

Про це розповіла головний редактор журналу Majesty Magazine Інгрід Сьюард в ефірі програми Charles: Our New King. За словами експерта, майбутній король, відомий своєю стурбованістю проблемами екології, наполегливо просив Діану припинити користуватися лаком для волосся, бо той шкодить навколишньому середовищу. «Коли Чарльз вперше заговорив про озоновий шар, вона подумала, що він зовсім збожеволів», – розповідає журналістка.

Крім цього, звіти 1988 року доводять, що Чарльз офіційно заборонив використання лаку для волосся в Кенсингтонському палаці, який ділив із дружиною. Сьюард також зазначила, що принцеса, яка носила протягом усього шлюбу зі спадкоємцем престолу виключно коротке волосся, щиро не розуміла, чому її чоловік був такий непохитний, оскільки шкода кошти не була науково доведена.

Цікаво, що Діана дійсно любила лаки для волосся і постійно використовувала їх, щоб підтримувати форму своєї легендарної зачіски. На початку року ці твердження підтвердив відомий фотограф Девід Бейлі, коли сказав Daily Mail, що у неї було «жахливе волосся», тому що лак робив його «твердим, як пластик».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: