Соліст OneRepublic зібрався виступити в Росії

Лідер гурту OneRepublic нарвався на жорсткий хейт
фото з відкритих джерел

Минулого року гурт OneRepublic підтримав Україну

Соліст американського гурту OneRepublic Раян Теддер оскандалився заявою, що після завершення війни він поїде з концертами до Росії.

Відповідну заяву музикант зробив у Twitter. Виконавець заявив, що після завершення війни OneRepublic дасть концерт у Росії. Також музикант переконаний, що в Росії завжди жили чудові люди.

«Ми сподіваємося, що коли увесь цей хаос вщухне, ми зможемо зіграти концерт для росіян знову – ми були змушені скасувати наші останні кілька концертів минулого року. Люди там завжди були чудовими, політика та війна – це погано», – написав Раян.

Соліст OneRepublic зібрався виступити в Росії фото 1

Згодом співак видалив свій допис. Причиною цього стали цькування у мережі та численні пояснення, що Росія вбиває невинних людей в Україні, обстрілює українські міста. Тим часом чимало росіян підтримують вторгнення країни-терористки до незалежної країни.

Теддер поскаржився, що в Twitter його розкритикували за проросійські висловлювання. Виконавець заявив, що не залежить від чиєїсь думки, та все одно зробить так, як вважає за потрібне.

Соліст OneRepublic зібрався виступити в Росії фото 2

«Причина, чому я пішов з Twitter багато років тому. Незалежно від вашої думки чи твердження – половина людей ненавидить це, половина любить це. До побачення», – обурився співак.

Додамо, що минулого року гурт OneRepublic підтримав Україну. Музиканти скасували запланований у Росії виступ, а також на своєму концерті виступали з українським прапором.

Нагадаємо, що Макс Барських відмовився виступати на одній сцені з Меладзе.

Раніше «Главком» писав, що вокалістка Florence and the Machine підтримала українців на концерті в Мілані.

А всесвітньо відомий британський співак Стінг, який ще зовсім нещодавно піднімав на своєму концерті прапор України, тепер висловився з захопленням про росіян, які вийшли на мітинги проти мобілізації, яку оголосив Путін. Українці гнівно відповіли зірці.

Нагадаємо, що американський рок-гурт Guns N' Roses виступив у столиці Об'єднаних Арабських Еміратів – Абу-Дабі. Концерт, на який білети розлетілися, як пиріжки, артисти розпочали зі своєї пісні про війну, присвятивши її боротьбі українського народу з російськими окупантами. 

А український гурт Kozak System на своїй сторінці у Фейсбук розмістив відео, на якому музиканти виконують пісню, присвячену визволенню Херсона.

Додамо, що гурт Scorpions під час свого виступу у Берліні розгорнув на сцені синьо-жовтий прапор. Концерт легендарних німецьких рокерів відбувся у столиці Німеччини у рамках їхнього світового туру.

Читайте також: «Путін посіяв вітер». Стівен Кінг висловився про хаос у Росії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: