Макс Барських відмовився виступати на одній сцені з Меладзе

«Нас запевнили, що виступ Валерія Меладзе не відбудеться», – написав Барських
фото з відкритих джерел

Крім того, в команді Лободи також прокоментували участь співачки у фестивалі

Нещодавно з'явилася інформація, що на музичному фестивалі Summer fest 2023 в Кишиневі виступатимуть не лише українські зірки, а й російські. Так, у списку учасників є Макс Барських, Світлана Лобода, Валерій Меладзе та інші.

Макс Барських відмовився виступати на одній сцені з Меладзе фото 1

Після розголосу цього в засобах масової інформації, співак Макс Барських заявив, що планує скасувати свій виступ через участь у фестивалі Меладзе. А все тому, що останній досі чітко не висловлює свою позицію щодо війни в Україні.

«Нас запевнили, що виступ Валерія Меладзе не відбудеться, про що буде оголошено відразу після підписання контракту із закордонним артистом, який його замінює. Найближчим часом організатори фестивалю оголосять ім'я нового артиста, після чого я зможу остаточно підтвердити свою участь у заході», – написав Барських в Instagram.

Барських додав, що поки продовжить відточувати свої головні хіти українською мовою, щоб виконати їх перед молдавськими шанувальниками.

Крім того, в команді Лободи також прокоментували участь співачки у фестивалі.

Макс Барських відмовився виступати на одній сцені з Меладзе фото 2

«Світлана Лобода не виступає на одній сцені з російськими артистами, наша позиція єдина і категорична», – повідомили в пресслужбі артистки.

Додамо, що до Харкова 25 червня приїхала Світлана Лобода. Артистка, яка раніше активно будувала кар’єру в Росії, зустрілася з шанувальниками біля входу в зоопарк. Відповідне відео поширив один із місцевих Telegram-каналів. Однак не всі були раді приїзду співачки, одна дівчина тримала плакат «Харків без Лободи».

Нагадаємо, що співачка Світлана Лобода, яка помітила російську агресію лише після повномасштабного вторгнення у 2022 році, погрожує українським активістам у Відні судовими позовами за те, що ті нагадали її про її позицію всі ці роки.

Світлана Лобода, яка до початку війни активно гастролювала в Росії, дала велике інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій. В цій розмові співачка заявила, що дуже жалкує, що свого часу прийняла рішення їхати працювати в Росію, що не повернеться туди навіть за великі гонорари. Проте українці обурилися та розкритикували артистку. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: