«Путін посіяв вітер». Стівен Кінг висловився про хаос у Росії

Стівен Кінг з перших днів війни підтримує український народ
фото з відкритих джерел

Письменник неодноразово закликав світову спільноту концентрувати увагу на подіях в Україні

Американський письменник Стівен Кінг висловив свою думку щодо військового перевороту, який раптово розпочався в Росії 24 червня. 

«Король жахів» прокоментував ситуацію в своєму акаунті в Twitter. Кінг вважає, що російський диктатор Володимир Путін сам винен у тому, що зараз його хочуть позбавити президентського крісла. Письменник є палким прихильником українців, він уже одягав футболку із символічним надписом «I stand with Ukraine» та неодноразово закликав світову спільноту концентрувати увагу на подіях в Україні.

«Путін посіяв вітер. Тепер він повинен пожинати вихор. Слава Україні», –  написав у соцмережі Кінг.

Нагадаємо, що в Росії розгортається справжня громадянська війна. У ніч проти 24 червня бойовики ПВК «Вагнер» під керівництвом Євгена Пригожина оголосили про похід «за головами» військового керівництва країни. Зараз озброєні бойовики активно просуваються до Москви з метою влаштувати переворот.

Російський диктатор тим часом оголосив Пригожина та усіх його прибічників зрадниками, а сам утік з Москви. Також відомо, що в багатьох російських містах готуються до наступу та розгортають контртерористичну операцію.

Читайте також: Москва готується до облоги: розвідка повідомила, що відбувається у столиці Росії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: