Гурт Scorpions розгорнув прапор України на концерті у Берліні

Під час виконання хіта Wind of Change соліст гурту Клаус Майне розгорнув великий український прапор та загорнувся в нього
фото з відкритих джерел

Німецькі рокери вкотре висловили підтримку нашій країні

Гурт Scorpions під час свого виступу у Берліні розгорнув на сцені синьо-жовтий прапор. Концерт легендарних німецьких рокерів відбувся у столиці Німеччини у рамках їхнього світового туру. Під час виконання хіта Wind of Change соліст гурту Клаус Майне розгорнув великий український прапор та загорнувся в нього. Також під час шоу на великому екрані кольорами прапора України засвітився символ миру. 

Scorpions від початку повномасштабного вторгнення Росії підтримує Україну. Колектив скасував усі свої виступи у Росії: «Я не думаю, що ми ще колись виступатимемо в росії. Принаймні, не в найближчому майбутньому. Це сумно. Але ви повинні зробити свої власні висновки з реальності», – розповідав в одному зі своїх інтерв'ю Клаус Майне.

Клаус Майне в інтерв'ю поділився, що коли війна закінчиться і Україна переможе, вони мріють із колективом приїхати до нашої країни та виступити з концертом на Майдані у Києві. Музикант неодноразово приїжджав в Україну. Вперше – у 1997 році, а 2012-й запам'ятався музикантові емоційним моментом. На концерті у Харкові німецький рокер дізнався про смерть своєї мами. За кілька днів він виступав у Львові, куди фанати прийшли з банерами зі словами підтримки «Клаус, ми з тобою!».

Раніше «Главком» писав, що лідер Scorpions Клаус Майне розповів, що сказав би при зустрічі Путіну та Зеленському.

Читайте також: Відомий режисер пояснив, чому Руслані не дали виступити на Євробаченні: Це бумеранг

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: