Стінг несподівано захопився «хоробрими росіянами»: українці гнівно відповіли

Раніше Стінг підтримував Україну та закликав не миритися з «брехнею тирана»
фото з відкритих джерел

Допис Стінга з'явився на сторінці зірки в Facebook

Всесвітньо відомий британський співак Стінг, який ще зовсім нещодавно піднімав на своєму концерті прапор України, тепер висловився з захопленням про росіян, які вийшли на мітинги проти мобілізації, яку оголосив Путін. Українці гнівно відповіли зірці.

Допис Стінга з'явився на сторінці зірки в Facebook. «Усім хоробрим росіянам, які вчора протестували проти безглуздої війни Путіна: світ спостерігає, і ми вдячні», – йдеться в поідомленні. Артист не розібрався, що співгромадяни кремлівського агресора вийшли на площі не проти війни, а для того, щоб їх не кидали в страшні фронтові жорна. Українці поспішили артисту все роз’яснити.  

«У лютому проти війни вони не протестували, а після Бучі реготали», «Вони нація боягузів, вбивць, ґвалтівників та злодюг! Вони підтримували війну, вбивства, бомбардування, знищення українців та України», «Вони не безстрашні, а просто за свої життя бояться», «Вони не протестували проти війни! Вони протестували проти мобілізації», – йдеться в повідомленнях. 

Тим часом, телеведуча Катя Осадча, коментуючи акції протесту в РФ проти часткової мобілізації росіян, назвала їх учасників жалюгідним мотлохом.

«Не буду перепощувати жалюгідні марші і протести. На болотах вийшли кричати «нєт войнє», тільки коли їх улюблений керівник вирішив до нас відправити на екскурсію, – написала Осадча. – Тобто раніше протестувати не було проти чого? Фу! Бридко, низько, не народ, а мотлох».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: