«Слуга народу» Ірина Аллахвердієва вийшла заміж: що відомо про чоловіка-депутата

фото з відкритих джерел

Як повідомляють миколаївські пабліки, подружжя побралося в Одесі

Нардепка від «Слуги народу» Ірина Аллахвердієва вийшла заміж за депутата Миколаївської облради Юрія Кормишкіна.

Такий висновок можна зробити з того, що Аллахвердієва змінила в соцмережах прізвище. Тепер вона Ірина Кормишкіна. Юрій Кормишкін також вказав на своїй сторінці у Фейсбук, що одружений з Іриною Кормишкіною

«Слуга народу» Ірина Аллахвердієва вийшла заміж: що відомо про чоловіка-депутата фото 1

Як повідомляють миколаївські пабліки, подружжя побралося в Одесі.

Юрій Кормишкін – депутат-аграрій, в обраді очолює фракцію «Наш край». Він ексдепутат Миколаївської обласної ради від Партії регіонів. Власник групи компаній «ПАЕК». Являється одним з найбільших землевласників в області. Більша частина його сільгоспугідь знаходиться у Снігурівському, Єланецькому та Миколаївському районах.

Кілька років тому журналісти аналізували його деклацію та зазначали, що вона вражає. До слова, на той час Юрій Кормишкін вказував в документах, що має дружину Тетяну та чотирьох доньок. Практично все майно родини записано на депутата.

Отже, як керівник сільгосппідприємства, Юрій Кормишкін задекларував багато будівель, пов'язаних із цією діяльністю.  Він володіє офісною будівлею у Миколаєві, а також майном для ведення госпдіяльності у селі Новопетрівка Снігурівського району. Є у депутата два житлові будинки. Один у Миколаєві, а другий у селі Калинівка Єланецького району. Також 29 земельних ділянок, право власності на які на 100% належить Юрію Кормишкіну. Ще 25 земельних ділянок належали ще кілька років тому його тодішній дружині Тетяні Кормишкіній.

«Слуга народу» Ірина Аллахвердієва вийшла заміж: що відомо про чоловіка-депутата фото 2

Як цінне майно у декларації Юрій Кормишкін вказав колекційні годинники. Вартість кожних – це шестизначні суми. Найдешевші – «Zenith» вартістю 282 642 гривні. А найдорожчі – ROLEX за майже мільйон гривень. Транспорту у сім'ї, яка займається сільськогосподарською діяльністю, достатньо. У декларації наведено вантажівки, причепи, трактори. Привертає увагу мотоцикл. Юрій Кормишкін володіє HARLEY-DAVIDSON FXS 2014 випуску. Володіє Юрій Кормишкін корпоративними правами у 16 сільгосппідприємствах. Свої права він нікому не передавав. Крім того, депутат є бенефіціаром 40 фірм. В квітні цього року в ЗМІ писали, що миколаївський депутат-аграрій Юрій Кормишкін під час посівної підірвався на російській міні. Він отримав осколкові поранення та був госпіталізований. Після одужання знов повернувся до посівної.

Ірина Аллахвердієва, народний депутат України IX скликання від «Слуги народу», родом з Миколаєва. В кінці минулого року депутатка втрапила в скандал. Вищий антикорупційний суд (ВАКС) зобовʼязав генпрокурора відкрити справу стосовно її можливого незаконного збагачення. За інформацією Центру протидії корупції Аллахвердієва отримала в подарунок майже 20 млн грн та швейцарський годинник за 310 тисяч грн, інкрустований 11 діамантами. «Дарувальником був вказаний її батько, але з відкритих даних випливає, що його офіційні доходи не довзоляли робити такі подарунки», – зазначили в ЦПК.

Раніше Ірина Аллахвердієва приходила на засідання до Верховної Ради з елітною сумкою за 52 тисячі гривень, а також з годинником у діамантах за ціною автомобіля. Також нардепка відома тим, що мимоволі стала фігуранткою скандалу у Раді. Їй нібито був присвячений відомий діалог між нардепами Олександром Корнієнком та Давидом Арахамією у Миколаєві під час брифінгу, коли обидва вважали, що мікрофони вимкнені. «Така піддута, звісно. Тюнинг too much. Загалом баба робоча, як корабельна сосна. Вона тут від#башить триста зустрічей за 4 місяці і виграє. Вона така вживу, енергетика», – сказав Корнієнко Арахамії. Згодом він заявив, що мова йшла не про Аллахвердієву.

З декларації нардепки відомо, що у неї є син Аллахвердієв Карім Яшарович. За інформацією ЗМІ, Ірина була заміжня. Її чоловік Яшар Новрузович Аллахвердієв, підприємець. Він є сином відомого у Миколаївській області мостобудівника, вихідця з Азербайджану Новруза Іскандеровича Аллахвердієва.

Читайте також: СБУ повідомила про підозру найвідомішому артисту-путіністу Росії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: