Принц Луї знову за своє: випробовує нерви мами на міцність

Хлопчик виглядав справжнім бешкетником на фоні своїх витриманих брата та сестри
фото з відкритих джерел

Маленький принц не вперше тішить фотографів своєю поведінкою

Молодший син Кейт Міддлтон та принца Вільяма вперше прийшов з батьками на різдвяну службу до Сандрінгема. Папараці підловили момент, коли Луї тягнув Кейт Міддлтон за руку в сторону, коли та вітала підданих біля церкви Святої Марії Магдалини.

Хлопчик виглядав справжнім бешкетником на фоні своїх витриманих брата та сестри – принца Джорджа та принцеси Шарлотти. Королівська родина не була на різдвяній службі ще з 2019 року через коронавірус. Цього разу Кейт Міддлтон та принц Вільям вирішили взяти із собою 4-річного сина.

Треба сказати, що молодший принц не вперше тішить фотографів своєю поведінкою. Влітку, під час відвідин фестивалю The Platinum Jubilee Pageant, який був присвячений Платиновому ювілею правління королеви Єлизавети II, хлопчик знову привернув до себе особливу увагу. Він вставав з місця, кривлявся, закривав обличчя руками і дуже незвично для оточуючих спілкувався з мамою. Герцогиня була дуже терплячою з сином – вона постійно посміхалася і намагалася умовити його поводитися, як належить члену королівської родини. Коли спілкування з мамою здавалося принцу Луї надто нудним, він йшов до інших членів королівської сім'ї, які сиділи поруч.

Коли принца Луї остаточно втомило те, що сталося, в дію втрутився його дідусь, принц Чарльз. Він посадив онука навколішки і розважав його.

Також «Главком» писав, що під час свякування 70-річчя королеви Єлизавети на британському престолі принц Луї зайняв центральне місце на шпальтах газет. Хлопчик насилу витримував стомлюючу для його віку дію і постійно корчив гримаси, чим дуже радував фотографів.

Читайте також: Том Круз надіслав особливий подарунок Кейт Міддлтон приватним літаком

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: