Причуди королів. Навіщо Єлизавета II завжди носила з собою другу пару рукавичок

Королева на весіллі онука
фото з відкритих джерел

На весіллі онука з Єлизаветою II сталася неприємність, яка назавжди змінила одне правило

За сім десятків років правління Єлизавета II набула репутації бездоганної жінки. Тим не менш, і на її частку випадали прикрі промахи. Втім, з усіх негараздів Її Величність здобувала цінні уроки. Кажуть, що королева завжди носила в сумці другу пару рукавичок після того, як одна ситуація залишила її «розлюченою» – це сталося на весіллі її онука принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

Як повідомляється, монарх була не рада через те, що не виглядала якнайкраще перед 162-мільйонною аудиторією з усього світу, коли в її фірмовому аксесуарі з'явилася дірка.

До цього випадку королева не брала із собою запасну пару рукавичок, оскільки за нею завжди стояла добре злагоджена команда асистентів, проте в той раз помічники припустилися помилки. Подія навіть отримала неофіційну назву «холегейт» (від слова hole – дірка), і придворний персонал був зацікавлений у тому, щоб повторення не було, тому відтоді за її величності завжди була друга пара про запас.

Тоді королеву працював стиліст Бернард Конноллі. Він сказав, що вона була засмучена подіям: «Навіть не знаю, як про це тоді не написали, але королева вийшла і помахала світу дірявою рукавичкою – уявляєте? Так не може бути – ні на показі мод чи фотосесії, і точно вже у випадку з монархом. Це був не просто черговий офіційний захід, а весілля майбутнього короля».

Помітивши прикрий недолік у своєму образі, Її Величність зробила все, щоб урятувати ситуацію. Єлизавета тактовно прикрила розрив на рукавичці правою рукою, сидячи в кареті, яка везла її назад до Букінгемського палацу з Вестмінстерського абатства. Проте, неуважність палацового персоналу засмутила королівську особу.

Нещодавно «Главком» писав, що король Чарльз посвітив диркою в шкарпетці під час публічного візиту.

Читайте також: The Mirror показав, як виглядатиме королівська родина в старості: результати вразили

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: