Кейт Міддлтон перестала носити обручку

те саме Уельська робила і під час візиту до іншого госпіталю в 2020 році, також спровокувавши чутки про розлучення з Вільямом
фото з відкритих джерел

У відсутності прикраси – суто практична причина

Принцесу Уельську помітили без обручки на пальці. Шанувальники відразу заговорили про їхній можливий розрив з Вільямом. Однак, як виявилося, причина зовсім в іншому.

Днями герцогиня Кейт Міддлтон вирушила до Ліверпуля, щоб взяти участь у відкритті нової лікарні Королівського університету. Шанувальники звернули увагу, що під час заходу на пальці Уельської не було обручки. Пізніше виявилося, що у відсутності прикраси була суто практична причина. Кетрін зняла обручку з міркувань безпеки: прикраси на руках вважаються потенційно небезпечними для медичного обладнання з погляду гігієни, і тому персонал лікарні просить усіх відвідувачів знімати прикраси.

Варто зазначити, що те саме Уельська робила і під час візиту до іншого госпіталю в 2020 році, також спровокувавши чутки про нібито розлучення з Вільямом.

Принц супроводжував дружину в Ліверпулі, і виглядала пара щасливою і дружною – без найменшого натяку на будь-який розлад. Цікаво, що візит до нової лікарні – перша офіційна поява Уельських на публіці після виходу скандальних мемуарів принца Гаррі «Запасний».

Преса та шанувальники очікували від Уельських реакції на книгу, але пара зберігала мовчання і виглядала незворушною. Один із репортерів навіть прямо запитав Уельського: «Ви плануєте коментувати книгу Гаррі, сер?». І Вільям, і Кетрін проігнорували це питання.  Однак преса пише, що принцеса Уельська таки дозволила собі натяк на ситуацію.

Увага преси привернула бесіда Кейт Міддлтон з одним підлітком, який розповів їй, що музична терапія (в організації Open Door, куди також навідалися з візитом Вільям і Кейт) використовують мистецтво та танці для покращення психічного здоров'я) чудово допомагає йому висловити почуття. «Це краще, ніж промовляти це в атмосфері клініки», – зізнався юнак. «Так, розмовна терапія не працює для деяких людей, вона не для всіх. Дуже важливо мати низку методів лікування», – погодилася з ним Кейт.

Журналісти схопилися за цю фразу – її бурхливо обговорюють в пресі та в мережі. Багато хто вважає, що Кейт таким чином підколола принца Гаррі, який є шанувальником психоаналізу, за його одкровення. «Кого ж вона мала на увазі?» – іронічно пишуть журналісти у статті Daily Mail.

Читайте також: Червона доріжка премії Critics' Choice Awards засяяла голлівудськими зірками

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: