Онука легендарної Альбіни Дерюгіної емоційно розповіла, що прискорило смерть її бабусі

Альбіна Дерюгіна з дочкою, онукою та правнучкою
фото з відкритих джерел

Іриша Блохіна зізналася, що ніколи не думала, що така важка новина прийде в її життя

Легендарної тренерки з художньої гімнастики Альбіни Дерюгіної не стало на 92 році життя. Її онука Іриша Блохіна на своїй сторінці в Інстаграм виклала допис, який присвятила своїй бабусі – легендарній українці.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ireesha Blohina (@ireesha_b)

«Ніколи не думала, що цей день настане… Алюша, я дуже сумую за тобою і люблю тебе назавжди! Весь світ плаче від розбитого серця. Цей біль просто нестерпний і нестерпно нестерпний. Ти пережила усі війни, і ця війна вбила тебе… Ти наша мама, мама художньої гімнастики. Ми частина тебе. Я дуже вдячна усім людям у всьому світі, які продовжують твою подорож і спадщину! З найглибшою вдячністю всім вам від моєї бабусі. Я щиро обіймаю вас і висловлюю велику любов. Вона любов і світло і назавжди, наш ангел охоронець. Я люблю тебе, мій ангел – Герой України. Слава Україні», – написала Іриша Блохіна.

Раніше «Главком» писав, що два тижня тому Альбіна Дерюгіна відсвяткувала черговий день народження. Їй виповнився 91 рік. Іриша привітала бабусю зі святом та виклала в соцмережу рідкісні світлини із родинного архіву.

Протягом тренерської кар’єри Альбіна Дерюгіна виховала низку олімпійських чемпіонок, володарок титулів чемпіонатів світу та Європи – Ольгу Щеголеву, Ольгу Плохову, Вікторію Сірих, Людмилу Євтушенко, Ірину Дерюгіну, Олександру Тимошенко, Оксану Скалдіну, Еліну Хозлу, Тамару Єрофеєву, Ганну Безсонову, Наталію Годунко, Ганну Різатдінову. У Києві вона організувала центр художньої гімнастики «Школа Дерюгіних».

Читайте також: Акторка Галина Безрук, яка вибрала Росію, заявила, що батьки в Києві її підтримують

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: