Онука Альбіни Дерюгіної, якої не стало сьогодні, показала рідкісні фото з родинного архіву

Альбіна Дерюгіна з дочкою, онукою та її чоловіком
фото з відкритих джерел

Ірина Блохіна написала, що бабуся – найсильніше жінка, яку вона знала

Сьогодні, 29 березня, стало відомо про смерть легендарної тренерки України Альбіни Дерюгіної. Дерюгіної не стало на 92 році життя. На сторінці її онуки Ірини Блохіної, тренер збірної України по художній гімнастиці, можна побачити рідкісні родинні фото знаменитої українки.

Два тижня тому Альбіна Дерюгіна відсвяткувала черговий день народження. Їй виповнився 91 рік. Ірина привітала бабусю зі святом та виклала в соцмережу рідкісні світлини із родинного архіву.

«З 91-м днем народження, найкраща бабуся в світі! Ти – джерело і основа художньої гімнастики – її творець і мати! Ти сила природи і найсильніша людина, яку я знаю! Через усі падіння, розбиті серця та перемоги... За кожною сльозою болю та щастя ти стояла поруч із кожним із нас, і робила нас сильнішими! Ти приклад величі, ти дала професію на все життя багатьом великим гімнасткам, які стали великими професійними тренерами, яких ми бачимо сьогодні на великій арені! Світ надзвичайно вдячний за твою майстерність і мудрість! Ти торкнулася стільки життів і знай, що ми всі дуже любимо тебе і бажаємо, щоб залишалася з нами ще багато років. Для мене честь називати тебе своєю бабусею. Люблю і дужег либоко шаную!»,  – написала Блохіна в Інстаграм.

Протягом тренерської кар’єри Альбіна Дерюгіна виховала низку олімпійських чемпіонок, володарок титулів чемпіонатів світу та Європи – Ольгу Щеголеву, Ольгу Плохову, Вікторію Сірих, Людмилу Євтушенко, Ірину Дерюгіну, Олександру Тимошенко, Оксану Скалдіну, Еліну Хозлу, Тамару Єрофеєву, Ганну Безсонову, Наталію Годунко, Ганну Різатдінову. У Києві вона організувала центр художньої гімнастики «Школа Дерюгіних».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от love for Anna Bessonova💙💛 (@annabessonova_fanpage)

«Легенда пішла… Альбіна Миколаївна Дерюгіна пішла з життям на 92 році життя. Світла та добра памʼять», – написала в соцмережі Ганна Безсонова.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Anna Rizatdinova (@anna_rizatdinova)

«Величезна втрата… Велика Альбіно Миколаївно, такої, як ви, не було і не буде! Мої співчуття», – відреагувала на смерть своєї тренерки Ганна Різатдінова.

Читайте також: Кричевський розповів про долю свого будинку під Києвом, де жили бурятські танкісти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: