Зеленська вперше зізналася, через які випробування пройшла за останні місяці її донька

Зеленська: Я живу окремо з дітьми, чоловік живе на роботі
Фото: пресс-служба

18-річна донька Володимира і Олени Зеленських стала студенткою

Олена Зеленська потрапила до щорічного списку, який складає британська корпорація BBC – 100 жінок. Дружина президента Зеленського дала велике інтерв'ю для щорічного проєкту британського BBC 100 жінок. У відвертій розмові Зеленська в тому числі розповіла, коли останнім часом обідала разом з чоловіком, а також зізналася, що її діти переживають непросте випробування через війну.

«Я не назву точну дату, але це зараз дуже рідко. Ми майже не бачимося всі разом вчотирьох, тому що я живу окремо з дітьми, чоловік живе на роботі, – каже Олена Зеленська. – Коли в нас бувають такі дуже короткі моменти, цього дуже мало, цього замало дітям. Ми за цим скучили, більш за все, мабуть, ми скучили за такими простими речима – посидіти, незважаючи на час, стільки, скільки нам хочеться, поговорити про всі великі і маленькі речі, які трапляються в родині. Авжеж, ми про це спілкуємось, але це тільки телефон, відеозв'язок. Ми постійно на зв'язку. Просто мати цей час стільки, скільки тобі заманеться – цього немає. На жаль».

Перша леді розповіла, як нині почувають себе її з Володимиром Зеленським діти – 18-річна донька та дев'ятирічний син.

«Це випробування для них, – каже Олена Зеленська. – Для доньки, мені здається, дуже складними були останні місяці. Вона закінчила школу і вступила до вишу. І взагалі це такий вік, коли дівчині складно особливо, складно в таких умовах, в яких вона зараз має бути, з точки зору безпеки також. Тож спочатку ми нервували про закінчення школи, про всі іспити, які вона мала здати. Успішно здала. Потім нервувала про те, як вона вступить в університет. Нарешті вона вступила. І вона дуже переживала, як її сприймуть в університеті. Вона переживала, тому що розуміла, що всі знатимуть, хто її батько».

«І я дуже щаслива, що в неї ця напруга спала буквально за перші дні, і вона знайшла собі друзів, і вона якось так натхненно почала вчитися, – продовжила Олена. – Я навіть здивована, як вона старається, їй подобається. Я щаслива за неї. Тобто у нас був дуже напружений період кілька місяців, він був би таким навіть і не пов'язаним з війною, але війна все ще загострює. Емоційний тиск вчетверо більший, і нарешті ми зрозуміли, що це було недарма, і вона пройшла цей складний період.

«Сину зараз, мабуть, складніше, ніж два роки тому, він дорослішає, і він розуміє всі виклики, які стоять перед батьком, – розповіла Олена Зеленська і про 9-річного сина. – Раніше він просто пишався ним. Знаєте, коли Володимир став президентом, він виграв вибори, син був найщасливішою людиною в нашій родині, тому що він просто це сприймав як тато –  чемпіон, тобто кращий, виграв, і не замислювався над тим, що за цим буде. Він не знав, що тата потім майже ніколи не буде вдома, що буде складніше з ним спілкуватися. Зараз він це все відчув, зрозумів. І, окрім того, що всі ми хочемо, щоб закінчилася війна якнайшвидше, мені здається, що вони також чекають, коли робота, справи і війна у тому числі відпустять їхнього тата більше додому до родини».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: