Олена Зеленська розповіла про різдвяні традиції в родині

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Перша леді України зізналася, що зберегла різдвяні прикраси, які були на ялинці у її мами, коли та була маленькою

Дружина президента України Олена Зеленська під час музичного різдвяного проєкту «Ти не один» розповіла про сімейні різдвяні традиції у своїй родині.

«В нашій родині ми завжди святкуємо Різдво. Накриваємо стіл, готуємо смачні страви та прикрашаємо ялинку старовинними ялинковими іграшками. Ми зберегли різдвяні прикраси, які були на ялинці ще в моєї мами, коли вона була зовсім маленька. Вони вже не блищать, але все одно ми й досі дотримуємось цієї сімейної традиції», – розповіла Олена Зеленська.

Раніше «Главком» писав, Олена дала інтерв’ю одній із найстаріших британських щоденних газет The Times. У розмові перша леді України зізналася, що, як і у багатьох українців, у неї є родичі та знайомі в Росії, але вона припинила з ними будь-які контакти.

«Звичайно, винен Путін, але без підтримки російського народу він не зміг би зробити це в такому масштабі. У мене там є родичі, але ми не спілкуємось. Ці стосунки закінчилися повністю», – розповіла Зеленська. Вона додала, що ніхто з її друзів із Росії не зв’язався з нею за весь цей час: «Немає сенсу повертатися до тих діалогів, коли твоє власне життя і життя дітей і твоєї родини у великій небезпеці, і люди навіть не запитують, чи ти ще живий, я думаю, що такі стосунки закінчилися».

Під час візиту до Великої Британії Олена Зеленська зустрілася у Букінгемському палаці з трьома королевами.

Читайте також: Президент США з дружиною показали, як прикрашають будинок до Різдва

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: