Олена Зеленська одягла особливу прикрасу від харківського ювеліра

Зеленська поговорила про важливі виклики, які постануть перед Україною після перемоги у війні
фото з відкритих джерел

Брошка Незабудка створена з уламка ракети

Перша леді України Олена Зеленська нещодавно дала розлоге інтерв'ю українському виданню РБК Україна. Дружина Зеленського поговорила про важливі виклики, які постануть перед Україною після перемоги у війні, яку розв’язала країна-агресорка. Це повернення усіх окупованих територій та українців – викрадених дітей, полонених та всіх тимчасових переселенців.

Для інтерв'ю Олена Зеленська обрала особливу брошку, яка називається Незабудка. Ця прикраса створена з уламка ракети, а її автор – відомий харківський ювелір Станіслав Дрокін.

Олена Зеленська одягла особливу прикрасу від харківського ювеліра фото 1

У створенні виробу митець використав уламок ракети, якими російські окупанти руйнують Харків. На уламку автор виготовив незабудки з блакитного титану.

Прикраса є носієм особливого меседжу, суть якого – пам’ятати та ніколи не забувати людей, які пережили жахіття війни.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Stanislav Drokin (@stanislavdrokin)

Брошки із серії Незабудка – це пам’ять про стійкість захисників, понівечену окупантами культурну, історичну, наукову спадщину та величезну кількість життів, які забрала війна. Вона також є символом подяки за міжнародну правову, гуманітарну, медичну та військову допомогу, що сприяє перемозі України, та є символом відродження життя у всіх його сенсах.

Така ж особлива Незабудка є в першої леді США Джилл Байден.

Ще одна така ж прикраса від українського ювеліра була представлена на аукціоні Sotheby’s Важливі коштовності. Станіслав Дрокін зазначив, що всі гроші, виручені українськими брендами, були передані центру реабілітації Superhumans Center. Відомо, що всього було зібрано $55 тис.

Додамо, що президент України Володимир Зеленський зі своєю дружиною Оленою не радиться щодо питань керування державою. Вони навіть не говорять на такі теми, оскільки між ними «величезна прірва в знаннях». 

Нагадаємо, що Олена Зеленська розповіла, що її донька – 18-річна Олександра – під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну нікуди не виїжджала. Дівчинка хоче здобувати вищу освіту у своїй рідній країні. 

Нагадаємо, що перша леді України Олена Зеленська поспілкувалася із журналістом El Mundo в Офісі президента. Вона висловилася про різницю між людьми, яка має об'єднувати, а не сіяти розбрат. Олена пояснила іспанським читачам, що прірва між українським і європейським суспільствами та агресивним російським є надзвичайно глибокою.

Раніше «Главком» писав, що під час нещодавньої поїздки до Ізраїлю Олена Зеленська відвідала низку важливих заходів, серед яких – візит в «Яд Вашем». 

Нагадаємо, що російські пропагандисти запустили черговий фейк про ситуацію в Україні. Цього разу він стосується першої леді Олени Зеленської. 

Читайте також: Олена Зеленська провела важливу зустріч у діловому стилі (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: