Інтерв'ю Зеленської вийшло в найпопулярнішій іспанській газеті El Mundo

Олена Зеленська дала інтерв'ю іспанській газеті
фото з відкритих джерел

Зеленська пояснила, що українське суспільство рухається до європейської толерантності щодо всіх своїх громадян

Перша леді України Олена Зеленська поспілкувалася із журналістом El Mundo в Офісі президента. Вона висловилася про різницю між людьми, яка має об'єднувати, а не сіяти розбрат. Олена пояснила іспанським читачам, що прірва між українським і європейським суспільствами та агресивним російським є надзвичайно глибокою.

«Україна відстоює зараз не лише свої життя, а й  цінності, спільні з усім нормальним людством, право кожного жити вільним і захищеним у своїй країні.

Тим часом російське суспільство рухається в інший бік. Поки ми добивалися прийняття Стамбульської конвенції щодо захисту жінок від усіх форм насильства – росіяни свій закон на цю тему навпаки скасували», – висловилася Зеленська.

Зеленська пояснила, що українське суспільство рухається до європейської толерантності щодо всіх своїх громадян, зазначивши, що трансформація нешвидка, але вона відбувається.

Дружина президента Зеленського уточнила: «Ми приймаємо, що люди – різні: в їхніх національностях, уподобаннях, ідентичностях, самовираженні, – і мають право на це. Нападник не допускає про це думки. Чи не так, власне, і стають нападниками?».

Інтерв'ю Зеленської вийшло в найпопулярнішій іспанській газеті El Mundo фото 1

«Я не ідеалістка. Чудово розумію, як багато роботи перед нами. Але вірю у посттравматичне зростання. Цінності, відстояні в таких умовах, зроблять нас лише сильнішими. Вже зробили», – уточнила Олена Зеленська.

Цього разу Олена Зеленська обрала закриту елегантну сукню довжини мідаксі темно-синього кольору з фігурним вирізом. Цю ж сукню жінка одягала на зустріч зі Вселенським патріархом Варфоломієм.

Додамо, що під час нещодавньої поїздки до Ізраїлю Олена Зеленська відвідала низку важливих заходів, серед яких – візит в «Яд Вашем». 

Нагадаємо, що російські пропагандисти запустили черговий фейк про ситуацію в Україні. Цього разу він стосується першої леді Олени Зеленської. 

Читайте також: Олена Зеленська провела важливу зустріч у діловому стилі (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: