Олена Зеленська розповіла, на які теми взагалі не говорить із президентом

Перша леді України каже, що давати поради Зеленському, як керувати державою, неетично
фото з відкритих джерел

Дружина Зеленського займається своїми важливими справами, які стосуються гуманітарної та соціальної сфер

Президент України Володимир Зеленський зі своєю дружиною Оленою не радиться щодо питань керування державою. Вони навіть не говорять на такі теми, оскільки між ними «величезна прірва в знаннях». Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповіла перша леді України Олена Зеленська.

«Я думаю, що це перебільшення. Хтось дуже хотів зробити мені, мабуть, комплімент. Але я точно не впливаю на державні процеси – сто відсотків», –зазначила вона.

Зеленська каже, що вона може ініціювати якісь речі, може їх підтримувати, але це стосується лише гуманітарних та соціальних сфер тощо.

«Володимир Зеленський як президент зі мною не радиться. І я думаю, що це правильно. По-перше, я б не могла дати йому експертну пораду, між нами величезна прірва в знаннях, які має він зараз і які б я могла йому додати. І це неетично», – пояснила перша леді України.

Зеленська вважає, що у президента дуже багато відповідальності, тому не може дружина радити чоловікові в питаннях державного управління.

«Це неправильно. Ми навіть не говоримо з ним на такі теми. Так, ми щось обговорюємо. В рамках дискусії ми можемо обговорювати питання, які хвилюють всіх українців, у нас багато дискусійних питань у суспільстві, з яких ми можемо сперечатися, можемо погоджуватися. Але це не означає, що те, що ми сказали одне одному, потім стане якимось рішенням або вплине на його думку при прийнятті рішень», – додала жінка.

Коментуючи свою можливу участь у політиці не як перша леді у майбутньому, Зеленська категорично сказала «ні».

«Це не моя сфера. І мені чомусь останнім часом часто ставлять таке запитання. Комусь прийшла така ідея в голову – я не знаю кому. Але я цього не хочу, я цього не прагну. Тому цього не станеться ніколи», – резюмувала Зеленська.

Додамо, що Олена Зеленська розповіла, що її донька – 18-річна Олександра – під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну нікуди не виїжджала. Дівчинка хоче здобувати вищу освіту у своїй рідній країні. 

Нагадаємо, що перша леді України Олена Зеленська поспілкувалася із журналістом El Mundo в Офісі президента. Вона висловилася про різницю між людьми, яка має об'єднувати, а не сіяти розбрат. Олена пояснила іспанським читачам, що прірва між українським і європейським суспільствами та агресивним російським є надзвичайно глибокою.

Раніше «Главком» писав, що під час нещодавньої поїздки до Ізраїлю Олена Зеленська відвідала низку важливих заходів, серед яких – візит в «Яд Вашем». 

Нагадаємо, що російські пропагандисти запустили черговий фейк про ситуацію в Україні. Цього разу він стосується першої леді Олени Зеленської. 

Читайте також: Олена Зеленська провела важливу зустріч у діловому стилі (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: