Стало відомо, яку освіту здобуватиме дочка Олени Зеленської

Олена Зеленська розповіла, що її донька мріє стати юристом
фото: скріншот

Дружина президента України уточнила, що їхня донька зупинила свій вибір на юридичній сфері

Донька Володимира Зеленського та Олени Зеленської – 18-річна Олександра –  під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну нікуди не виїжджала. Дівчинка хоче здобувати вищу освіту у своїй рідній країні. Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповіла перша леді України.

Дружина президента України уточнила, що їхня донька зупинила свій вибір на юридичній сфері.

Стало відомо, яку освіту здобуватиме дочка Олени Зеленської фото 1

«Вона обрала юридичну спеціальність. Скажу чесно, ми вели розмови про вибір майбутньої спеціальності вже, можливо, протягом п'яти років, постійно повертаючись до цієї теми. Були різні варіанти від неї, якісь пропозиції, від нас, ми все це обговорювали, і такі довгі в нас були дискусії», – каже пані Олена.

Відомо, що дівчинка подавала документи на різні спеціальності, але зупинилася на юриспруденції.

«Насправді, коли настав час вибирати, звичайно, ми щось їй пропонували, вона щось відкидала. Це був один із наших варіантів, які ми пропонували їй. Але вона подавала документи на кілька спеціальностей, мала потім вибрати одну з них і обрала юридичну», – зізналася дружина Зеленського.

Олена та Володимир Зеленські дали право Олені обирати свій шлях самостійно.

«Пам'ятаю, як у мене майже не було вибору під час вступу до вишу. І нам хотілося, щоби вона мала все ж таки можливість розправити крила і обрати самостійно», – додала вона.

Додамо, що перша леді України Олена Зеленська поспілкувалася із журналістом El Mundo в Офісі президента. Вона висловилася про різницю між людьми, яка має об'єднувати, а не сіяти розбрат. Олена пояснила іспанським читачам, що прірва між українським і європейським суспільствами та агресивним російським є надзвичайно глибокою.

Раніше «Главком» писав, що під час нещодавньої поїздки до Ізраїлю Олена Зеленська відвідала низку важливих заходів, серед яких – візит в «Яд Вашем». 

Нагадаємо, що російські пропагандисти запустили черговий фейк про ситуацію в Україні. Цього разу він стосується першої леді Олени Зеленської. 

Читайте також: Олена Зеленська провела важливу зустріч у діловому стилі (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: