Зеленська прийшла на зустріч з Орландо Блумом із срібною брошкою у вигляді півника з Бородянки

На зустрічі Зеленська наголосила, що російська агресія принесла українським дітям травматичний досвід
фото з відкритих джерел

Така брошка-півник коштує 6200 гривень

Олена Зеленська зустрілася з британським актором та послом доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блумом, який нині перебуває в Україні.

«Життя дає нам сюжети і героїв, що занадто фантастичні навіть для кіно. Дякую послу доброї волі UNICEF Орландо Блуму за візит до України в цей складний час. Ваша підтримка дітей та молоді дійсно надихає. Спільними зусиллями ми доб‘ємося справедливості для кожного маленького героя», – написала дружина президента у своєму Твіттері.

Для зустрічі із зіркою «Піратів Карибського моря» Олена Зеленська одягла брючний костюм, який прикрасила брошкою у вигляді відомого всім півника з Бородянки Київської області.

Таку срібну з позолотою прикрасу створили засновниці бренду GUNIA Project влітку минулого року для спеціального проєкту «Півник». На сайті компанії брошка-півник коштує 6200 гривень. У символічній колекції представлені також сережки, підвіси і брошки з півниками різних розмірів.

«Ще у квітні світ облетіла світлина зруйнованої росіянами багатоповерхівки у селищі міського типу Бородянка, що на Київщині. Хоча росіяни повністю знищили частину цієї будівлі, кухонна полиця разом з керамічним глечиком у формі півника на диво вціліли. Ця історія набула символічного значення, а півник разом з кухонною шафою стали уособленням стійкості та незламності українського духу», – йдеться в дописі, в якому представляють прикрасу.  

Раніше «Главком» писав, що Зеленська виклала в мережу фото в кольє за 65 тисяч гривень.

Читайте також: Знаменитого мандрівника Гріллса запідозрили в спробі отруїти Зеленського

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: