Софія Ротару розпродує мільйонну нерухомість у Криму

Син співачки продає легендарний готель
фото з відкритих джерел

Готель «Вілла Софія» у центрі Ялти артистка переписала на сина Руслана Євдокименка

Російські ЗМІ стверджують, що співачка Софія Ротару вирішила розлучитися з деякими об'єктами нерухомості, які вона має в окупованому Криму.

Ротару нібито вже продала апартаменти у Криму. А тепер планує продати другу квартиру на півострові. Співачка також вирішила розлучитися з готелем «Вілла Софія» у центрі Ялти. Цей об'єкт вона переписала на сина Руслана Євдокименка. Нині в апартаментах мешкає домогосподарка виконавиці, яка підтримує порядок, а також оплачує комунальні рахунки.

«Руслан зараз продає цей готель. Знайшовся покупець, чоловік був згоден викупити готель за 9 млн. євро, але Руслан наполягає на 30 мільйонах. Хоча це неадекватна сума для такої будівлі. Але Руслан вважає: мовляв, хай платять за ім'я мами», – повідомила пресі продюсерка Аліна Сагіна.

У Ялті у співачки залишилася ще дача. За словами продюсерки, вона не хоче її продавати, оскільки це місце пов'язане з пам'яттю про покійного чоловіка Анатолія Євдокименка. В оточенні артистки кажуть, що вона досі потай їздить до свого ялтинського будинку. Також преса стверджує, що виконавиця поки що вирішила залишити за собою квартиру в Москві. «Вона купила квартиру, щоб мати офіційну реєстрацію в Росії», – стверджує та ж Сагіна.

«Софія Михайлівна зараз не працює, я їй дзвонив минулого тижня, пропонував корпоративи у Німеччині. Треба було заспівати три пісні у трьох містах. Гонорар обіцяли 150 тисяч євро за три виступи. Але Ротар відмовилася. Зі здоров'ям у неї все добре. Сидить удома, займається домашніми справами. У побуті ж вона звичайна жінка», – розповів промоутер Сергій Лавров, до якого теж за коментарем звернулися журналісти.

Читайте також: Остап Ступка дав перший коментар після скоєння ДТП у стані алкогольного сп'яніння

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: