Невзоров висміяв виступ Путіна: Очікувалася щонайменше груповуха з Терешковою

Невзоров: Шоу провалилося та осміяно
фото з відкритих джерел

Публіцист припустив, де і яким буде наступне послання Путіна

Російский журналіст з українським паспортом Олександр Невзоров у своєму телеграм-каналі припустив, що наступне своє послання до Ради Федерації президент Росії Володимир Путін виголосить у Гаазі.

«Наступне послання Путіна буде набагато цікавішим і суттєво коротшим. Воно полягатиме у проханні видати додаткову ковдру і змінити килимок біля ліжка. Він його вимовить голландською. А адресує наглядачам камер гаазького трибуналу», – переконаний Невзоров.

«Він ні разу за дві години не змінював підгузник. Але це не оцінила черства публіка, – підсумував результати виступу Невзоров. – Шоу провалилося та осміяно. Анонси щорічного послання були такими багатозначними, що очікувалася щонайменше груповуха з Терешковою та приєднання планети Меркурій. Очікування не справдилися. Дідок-конспіролог знову дві години їздив країні вухами. Втім, провал закономірний».

Раніше «Главком» писав, що скандальний російський актор Садальський, який постійно публічно вихваляє Путіна, несподівано критично відгукнувся на один з фрагментів його вчорашньої промови. А улюбленець Путіна, співак Микола Расторгуєв, що був присутнім в залі під час виступу кремлівського президента, образився на Путіна.

Читайте також: Тупий принц та дурна дружина. Меган Маркл з чоловіком потрапили до гучного скандалу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: