Невзоров висміяв рашистку Циганову, яка заявила, що її пісні «піднімають» безногих окупантів

фото з відкритих джерел

Артистка відома у РФ піснями «Русская водка», «Вор», «Балалайка»

Російський журналіст з українським паспортом Олександр Невзоров у своєму телеграм-каналі висміяв співачку-рашистку Віку Циганову, котра заявила в телеефірі одного з пропагандистських телеканалів, що її пісні лікують краще, ніж ліки медиків. Артистка відома у РФ піснями «Русская водка», «Вор», «Балалайка».

«Поранений десантник без ноги підхопився, почувши пісні Циганової», – йдеться  у заголовку однієї з публікації видання, що підхопило «сенсацію».

«Поранений десантник без ноги на колясці, – видала Циганова у програмі «Нові російські сенсації» на пропагандистському НТВ. – Він підвівся, розумієш, він просто підвівся. А інший ось із підрозділу, який мій чоловік Вадим мій зараз опікується, яким він допомагає, він сидів на першому ряду, це був у шпиталі концерт. Я йому співала, просто в очі дивлюся, а він каже: сталося диво, у мене нога перестала боліти, зараз поставлю протез, піду воювати».

Невзоров каже, що приклад із Циганової могли б брати її колеги Микола Басков і Філіп Кіркоров, які також підтримують кремлівську агресію: «У російських шпиталях є й ті, кому мінами відірвало одну або обидві сідниці. Ось до них потрібно відправити Кіркорова й Баскова. Щойно вони заспівають, ці втрачені частини тіла негайно відновляться».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: