Невзоров жорстко попередив російських артистів, які «прикрашають путінський фашизм»

Рашист Кіркоров знімається нині в проекті «Самоїронія долі», де грає Іполита з радянського фільму «Іронія долі»
фото з відкритих джерел

Журналіст нагадав російським артистам-рашистам про долю гітлерівських прихвостнів

Російський журналст з українським паспортом Олександр Невзоров на своїй сторінці в Інстаграм назвав російських артистів, які продовжують розважати населення РФ, незважаючи на війну, співучасниками глобального злочину.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Александр Невзоров (@nevzorovofficial)

«От цікаво, а вся ця артистична шушера, яка зараз грає в «красиво-культурне життя» вже зрозуміла, що тепер є частиною терористичної корпорації, яка зневажається всім світом? До них дійшло, що всі, хто розважає та «прикрашає» путінський фашизм – співучасники глобального злочину? Нагадаю, що задербаум, яннінгс, хефліх, улен та інші артисти, які забезпечували «культурне життя» гітлерівського рейху, у 46-48 роках були піддані вкрай неприємним процедурам і назавжди списані звідусіль», – написав телеведучий.

Раніше «Главком» писав, що Невзоров у своєму телеграм-каналі висміяв співачку-рашистку Віку Циганову, котра заявила в телеефірі одного з пропагандистських телеканалів, що її пісні лікують краще, ніж ліки медиків. Артистка відома у РФ піснями «Русская водка», «Вор», «Балалайка».

А також Невзоров показав, як Європа «замерзає» без російського газу. На відео журналіст знаходиться на відкритій терасі однієї з європейських кав’ярень. «Європа живе своїм звичайним газовим життям. На вулиці +12, – розповідає Невзоров. – У ресторанчику, як зазвичай в середу, не людно, однак кругом горять потужні газові обігрівачі. І ніхто не збігається на цих факелах гріти дупки, спинки чи животики. Все добре з теплом і в будинках. Можливо, трошки щось стало дорожчим, але це вже треба дуже крихоборствувати, щоб підрахувати. Ця капелюшка, яку доводиться доплачувати, сприймається кожним, як вклад, як особиста цеглина в склеп диктатора Путіна. Особистий камінь у могилу російського кривавого фашизму».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: