Леонардо Ді Капріо зробив внесок у фонд Олени Зеленської: куди підуть гроші

фото з відкритих джерел

За словами організаторів, гроші відуть на підтримку конкретних українців

Зірка Голлівуду Леонардо Ді Капріо зробив внесок у Фундацію Олени Зеленської. Про це повідомляється на сторінці організації в соцмережі. Кошти підуть на підтримку вихованців дитячих будинків сімейного типу, що постраждали від війни.

«Ми допомагаємо дітям мати повноцінне дитинство без перешкод для освіти, медицини та соціального забезпечення. Дякуємо, Лео, що приєднався до Фундації Олени Зеленської. Тільки разом ми зможемо змінити життя», – йдеться у заяві.

За словами організаторів, гроші відуть на підтримку конкретних українців. Це Віка з родини Родних, у якої виявили психічний розлад. Разом із сімома побратимами пройшла окупацію Херсона, а також евакуацію під дулами танків та постійними обстрілами. Це вісім вихованців дитячого будинку сімейного типу Олешко, чий будинок зруйнований війною, а батько захищає Україну на передовій. Це 3-річна Віолета з родини Ханадєєвих, яка зараз живе у відносно безпечній Київській області. Майже девять років тому її батьки вперше зіткнулися з російською агресією в Донецьку, що змусило їх покинути рідний дім і більше не повертатися.

Фонд підтримує всі дитячі будинки сімейного типу в Україні, де діти ростуть у справжній сімейній атмосфері, та координує свої зусилля з державою, щоб діти не знали про сирітство.

Читайте також: «Міс Україна Всесвіт» Анна Неплях заявила, що її авто обстріляли

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: