Королю Чарльзу ІІІ подобається жартувати, що не він є справжнім батьком принца Гаррі

фото з відкритих джерел

Принц Гаррі відкриває непрості сімейні таємниці в книзі, яка скоро з’явиться у продажу

У своїх мемуарах «Запасний», які з’являться у відкритому доступі вже наступного вівторка, принц Гаррі стверджує, що його батькові подобалося жартувати про те, що нібито його справжнім татом є інший чоловік. Про це повідомляє видання Page Six, яке ознайомилося із витягами з книги.

У фрагменті, який опинився у розпорядженні редакції, принц Гаррі пише, що його батько «садистськи жартував», що його татом може бути майор Джеймс Г'юїт, коханий його покійної матері принцеси Діани (фото 4 та 5 в галереї).

Гаррі пише: «Тато любив розповідати історії, і це була одна з найкращих у його репертуарі. Він завжди закінчував спалахом філософствувань... Хто знає, чи справді я принц Уельський? Хто знає, чи я навіть твій справжній батько? Він сміявся і сміявся, хоча це був напрочуд безглуздий жарт, враховуючи чутки, що циркулювали саме тоді, що мій справжній батько був одним із колишніх коханців мами: майор Джеймс Гьюїт. Однією з причин цих чуток було червоне волосся майора, але іншою причиною був садизм батька».

Принц Гаррі зазначає, що він народився до того, як його мати познайомилася з Г'юїтом: «Неважливо, що моя мама познайомилася з майором Гьюїтом лише через довгий час після мого народження».

Це лише одна з бомб у книзі Гаррі. Раніше «Главком» писав, що в мемуарах принц відверто розповідає про свої зламані стосунки зі старшим братом Вільямом.

Читайте також: На сервісі Apple TV знайшли пропагандистський фільм «Ополченочка» з Поклонською

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: