Експерт у справах королівської родини заявила, що принц Гаррі розлучається

Посидіти за столом з онуком Єлизавети II та її невісткою – дороге задоволення
фото з відкритих джерел

Меган Маркл та принц Гаррі беруть мільйон доларів за вечерю у своїй компанії

Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл постійно стають героями пересудів. Цього разу в мережі поповзли чутки про розлучення королівського подружжя.

Британська письменниця Колін Кемпбелл сполошила багатьох повідомленням у своєму блозі. Вона стверджує, що онук Єлизавети II принц Гаррі та його дружина Меган Маркл знаходяться на межі розлучення і вже таємно найняли юристів для оформлення відповідної процедури. Обидва нібито давно мешкають в окремих будинках і скоротили до мінімуму суспільні відносини

Колін Кемпбелл вважається експертом у справах королівської родини. Її книга про принцесу Діану була визнана найкращим дослідженням біографії колишньої дружини короля Чарльза.

Незважаючи на заяви Кемпбелл, Гаррі та Меган візьмуть участь в урочистому заході, де їм вручать почесну премію з прав людини. Газета The Mirror повідомила, що 6 грудня подружжя вприїде на урочистий гала-вечір в Нью-Йорку. Посидіти за столом з онуком Єлизавети II та її невісткою – дороге задоволення. Бажаючим потрібно викласти по мільйону доларів, та й місць лише 6. Кажуть, це не збентежило гостей і всі стільці біля герцогів уже розкуплено.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: