Новий серіал про Меган Маркл і принца Гаррі відкладили через гучний скандал

Родина принца Гаррі нині мешкає в Америці
фото з відкритих джерел

Подружжя поки що ніяк не прокоментували цю новину

Знімальна команда Netflix протягом кількох місяців усюди подорожувала з Меган Маркл і принцом Гаррі, знімаючи документальний серіал про пару. Спочатку його планувалося випустити у грудні цього року. Однак зараз продюсери думають про те, щоб його відкласти до 2023-го. І причина цього в тому, щ у Великій Британії відбувається справжній скандал через новий сезон «Корони», який теж знімають Netflix.

Все почалося з того, що лише через кілька тижнів після смерті Єлизавети II в «Короні» були показані серії, в яких відображені численні зради принца Філіпа. Багато британців вважають поганим тоном транслювати подібні сюжети відразу після завершення офіційної жалоби.

Пізніше розпочалася ціла кампанія проти «Корони», пов'язана із сумнівним зображенням нинішнього короля Карла III. Нагадаємо, що п'ятий сезон присвячений подіям останніх років принцеси Діани. І багатьох людей бентежить повна невідповідність реальності та художнього вимислу. Так, покійна леді Ді зображена дуже розважливою жінкою, а принц Чарльз і зовсім замишляє таємний переворот з метою повалення королеви Єлизавети II.

«Вони вирішили не наступати вдруге на ці граблі і просто відклали вихід документального проекту Меган і Гаррі», – підкреслило джерело в бесіді з журналістами Deadline. Подружжя поки що ніяк не прокоментували цю новину.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: