Самозакохана психопатка. Придворні розповіли все, що думають про Меган Маркл

Навколишні не знали, як відповідати на спалахи гніву Меган та Гаррі, які поводилися як тінейджери
фото з відкритих джерел

Помічники Гаррі та Меган придумали для себе назву – «Клуб тих, хто вижив після Сассексів»

Королівський кореспондент Валентайн Лоу випустив книгу «Придворні: прихована влада за короною». Вона присвячена тим, хто зазвичай залишається на другому плані – особистим помічникам, прес-секретарям, радникам і так далі. І мовчати вони не стали. Його слова наводить Daily Mail.

Помічники Гаррі та Меган навіть придумали для себе іронічну назву – «Клуб тих, хто вижив після Сассексів». За їхніми словами, вони щосили намагалися допомогти герцогині звикнути до нового статусу, але вона сама робила все, щоб опинитися в ролі жертви. «Вона хотіла бути відкинутою, бо з першого дня була схиблена на цьому», – каже одне з джерел автора.

Головними членами «Клубу тих, хто вижив» були Саманта Коен – Єлизавета II особисто попросила її стати асистенткою Меган і Гаррі – і Сара Летем, фахівець зі зв'язків із громадськістю. І за словами інсайдерів, обидві дійшли висновку, що звільнення пари з королівської родини герцогиня спланувала з самого початку.

Саманта Коен, яка 18 років працювала на королівську родину, у 2017 році обійняла посаду особистого секретаря принца Гаррі та Меган ще до їхнього весілля. Але зненацька для всіх залишила свою посаду, не попрацювавши у герцогів і двох років. «Коли вона починала, Гаррі добре її знав, і вона йому подобалася, і їй подобався Гаррі», – наводить слова Лоу видання. Але потім усе змінилося. Меган кричала на помічницю, а Гаррі «попросив зробити те, що зазвичай не просять в особистого секретаря», повідомляє видання.

Коен також стверджує, що головною проблемою королівського двору була надмірна ввічливість. Навколишні просто не знали, як відповідати на спалахи гніву Меган та Гаррі, які поводилися як парочка тінейджерів. Придворні дуже довго терпіли примхи подружжя та дивувалися її двуличності. Меган, яка у всіх інтерв'ю називає себе феміністкою, публічно принижувала і ображала жінок, які працювали на неї. А ще любила зателефонувати в будь-який час дня і ночі і накричати за найменшу провину: про таке переслідування, яке тривало кілька днів, розповіла одна з її помічниць. «Вона буквально зламала кількох дівчат», – стверджує джерело.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: