Меган Маркл заявила, що покине принца Гаррі, якщо він не виконає її умову

Всі знають, хто в цій родині головний
фото з відкритих джерел

Інсайдери розповіли, який ультиматум поставила дружина сину короля Чарльза ІІІ

Королівський оглядач та журналіст Валентайн Лоу розповів, що Меган Маркл висунула жорсткий ультиматум принцу Гаррі ще до весілля. Про це пише видання Graziamagazine.

Меган заявила Гаррі: вона його покине, якщо він продовжить приховувати їхній роман. «Вона попереджала: «Якщо ти не зробиш офіційну заяву, яка підтверджує, що я твоя дівчина, я з тобою розлучуся». Гаррі був у паніці», – стверджується в книзі.

Принц звернувся за допомогою до Джейсона Кнауфа, секретаря зв'язків з громадськістю Кенсінгтонського палацу.

«Гаррі зателефонував Кнауфу і попросив, щоб той опублікував заяву, яка говорить, що Меган є його дівчиною, і засуджує расистський і сексистський підтекст деяких повідомлень у засобах масової інформації. Маркл хотіла громадського доказу серйозності їхніх відносин. Вона була переконана, що палац не бажає захищати її від нападів засобів масової інформації», – пише Лоу.

Він також стверджує, що хоча Меган подобалося бути в центрі уваги, вона не розуміла сенсу багаточислених виходів у світ, рукостискань і розмов з незнайомими людьми. «За словами кількох співробітників, принаймні один раз вони чули, як Маркл сказала: «Я не можу повірити, що мені за це не платять».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: