Співак Іван Попович: На другий день війни на подвір'ї моєї хати стояв російський танк

Іван Попович з дружиною
фото з відкритих джерел

Народний артист з жалем зізнається, що його житло понівечене окупантами

Народний артист України Іван Попович вперше розповів в інтерв'ю, як з родиною переживав російське вторгнення.

«Я та моя сім'я відчули, що таке війна, – розповідає співак в беседі з 24 каналом. – У перший день повномасштабного вторгнення моя сім'я виїхала з Києва, а на другий день війни, під Києвом, у селі Мила, де ми ще вчора могли спокійно повечеряти сім'єю, на подвір'ї моєї хати стояв російський танк. У лісі, де був наш будиночок відпочинку, російські бандити уже керували».

Артист каже, що його житло досі залишається понівеченим: «Досі у тому лісі, який навпроти моєї хати, ми збираємо осколки снарядів. Якщо у мого сусіда знесло хату повністю, то мою покалічило наполовину. Це дуже боляче. Зараз наново треба залатати дах, щоб хата не промокала. Там, де я знімав свою програму «На гостину до Івана Поповича», яка була на першому місці за кількістю переглядів на «Першому національному» – зараз пустота і вітер».

Однак артист, як і всі українці, вірить в перемогу України: «Зараз хочу висловити усім підтримку словами Кукурудзи «Єдності дай, Боже, нам усім»: «Нас не лишай на шляху своїм, єдність зішли українцям братам, дай зазвучати вільним пісням». Ми переможемо, жодних домовленостей з цими брехунами бути не може!».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: