Мережу підірвало дивне пояснення Газманова про причину скасування концерту в Херсоні

В мережі кепкують із заяви Газманова
фото з відкритих джерел

Рашист Газманов скасував концерт у Херсоні через «поганий продаж квитків»

Скандальний російський співак-рашист Олег Газманов скасував  концерт в Херсоні, який мав відбутися сьогодні – 13 листопада. Ура-патріот дивно пояснив скасування виступу: виявляється, концерт не відбувся зовсім не тому, що в місто зайшли ЗСУ. Причина, за словами виконавця, в іншому: через «поганий продаж квитків».

«Із жалем повідомляю, що запланований на 13 листопада концерт не відбудеться. Як тільки-но мені повідомив мій арт-директор, через поганий продаж квитків. Зі мною таке вперше. Чому квитки продаються погано, він зараз з'ясовує. Я розумію ваше розчарування. Ще раз вибачте», – написав Газманов.

В мережі кепкують із заяви Газманова: «Газманов призначив концерт у Ізюмі. Ізюм звільнили. Призначив у Херсоні. Херсон звільнили. Чекаємо на призначення концерту в Мелітополі та Маріуполі», «ЗСУ просто не купує на нього квитки», «ЗСУ – сила! Слава Україні! Пишу з окупованого Луганська! Чекаємо звільнення», «Ні, чому концерт пройшов! Тільки без осавула. Люди досі святкують!», «Шкода що не приїде, то херсонці дали б йому човен, гріб би Дніпром і співав  «Офіцери!», «Херсонці тебе чекають. Прямо на центральній площі зустрінуть тебе», «Газманов як ангел смерті російської армії. Куди не поїде, скрізь проблеми. А можна подивитися весь графік турне?».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: