Дружина тяжкохворого Брюса Вілліса опублікувала зворушливе відео з ним

Актор з дружиною має двох дочок і ще трьох з Демі Мур
фото з відкритих джерел

Емма опублікувала архівний ролик, де зображено їхню відпустку в горах

Дружина Брюса Вілліса, який залишив роботу в кіно через тяжку хворобу, опублікувала зворушливе відео з актором на честь романтичної річниці.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Молода дружина сподівається, що кохання допоможе актору вилікуватися. Емма часто ділиться в соцмережах милими відео з чоловіком та двома доньками. Брюс виглядає на кадрах щасливим – він веселиться і танцює в компанії всіх спадкоємиць, а їх у нього п'ять. Шанувальників тішить, що колишня родина та нинішня родина актора згуртувалися. Нещодавно його близькі у повному складі відзначили Різдво. А тепер, з нагоди 15-ї річниці спільного життя дружина артиста опублікувала архівний ролик, де зображено їхню відпустку в горах.

На ньому Брюс та Емма виглядають так, ніби знімаються у романтичному фільмі. Він не може відірвати погляд від молодої дружини та посміхається, коли вона намагається його розсмішити. Хемінг підписала відео: «То була та зима. 15 років тому я закохалася в нього по вуха».

Нагадаємо, що в актора діагностували афазію – це розлад мови та порушення її сприйняття. Синдром виникає при пошкодженні мовних відділів кори головного мозку внаслідок перенесених травм, пухлини чи інсульту.

Минулого тижня стало відомо, що Брюс уперше стане дідусем. Його старша дочка від шлюбу з Демі Мур повідомила про вагітність.

Читайте також: Стало відомо, як виглядає розкішний будинок, де принц Гаррі з дружиною знімали скандальний фільм

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: