Не виношу чоловіка. Дружина Барака Обами розповіла про важкі 10 років шлюбу

Дисбаланс у сімейному житті стався у той час, коли політична кар'єра Обами йшла вгору
фото з відкритих джерел

Мішель та Барак нещодавно відсвяткували 30-річчя спільного життя

Дружина колишнього президента США Мішель Обама зізналася, що у її шлюбі з Бараком Обамою були непрості моменти. Про це вона розповіла у програмі на каналі Revolt TV.

За словами Мішель, напружені стосунки з чоловіком вона відчувала у період, коли їхні діти були маленькими. Дисбаланс у сімейному житті стався у той час, коли політична кар'єра її чоловіка йшла вгору, а їй самій доводилося дбати про їхніх дочок.

«І протягом 10 років, поки ми намагаємося збудувати нашу кар'єру і, знаєте, турбуємося про школу і про те, хто і що робить, я подумала: «Ух, це навіть не так». Шлюб не 50/50, ніколи, ніколи», – каже сказала Мішель.

Мішель додала, що ці 10 років були складними і їй було досить важко виносити чоловіка. Мішель та Барак нещодавно відсвяткували 30-річчя спільного життя.

Раніше «Главком» писав, що зірка «Ангелів Чарлі» Дрю Беррімор пройшла через важке розставання із чоловіком, арт-консультантом Віллом Копельманом. Сімейна ідилія закінчилася через чотири роки після весілля.   «Це просто зламало мене. Бувають моменти, коли ви дивитеся на когось, кого вважаєте сильною людиною, а потім бачите її в пригніченому стані. Я була такою людиною. Я зламалася», – зізнається акторка.

Розлучення було «надзвичайно важким» для зірки. Їй було настільки погано, що вона почала пити у великій кількості: «Я просто намагалася заглушити біль та відчути себе краще. Алкоголь допоміг мені у цьому».

Читайте також: Сумська пожалілася, що приїзд дочки Тоні з Москви – це «неможливо з усіх боків»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: