Буданов показав головного кота-розвідника, який живе в ГУР

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Чотирилапий пережив ракетний удар

В Головному управлінні розвідки України мешкає чотирилапий захисник. Це кіт на імя Гюнтер – про нього розповів керівник відомства Кирило Буданов під час зйомок документального фільму «Рік», який транслювали на роковини початку широкомасштабної війни.

Про кота-розвідника Буданов розповів журналісту Дмитру Комарову. Очільник ГУР зауважив, що цей кіт «не простий, а стратегічний», оскільки знає більше державних таємниць, ніж будь-який інший чотирилапий у нашій державі.

«Це місцевий кошара – це не котік. Гюнтер. Він тут народився і живе тут десь на території. Він просто гуляє тут територією… Пережив ракетний удар – все у нього нормально, як бачите», – каже Буданов.

Раніше «Главком» писав, що міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко на своїй сторінці у Фейсбук виклав фото чергової робочої наради, яка мала дуже приємну особливість – на ній був присутній вогненно-рудий кіт. Пухнастик ходив по столу, а потім заснув на робочому столі міністра. «Радник з питань добра і любові. Звуть Himars», – відрекомендував чотирилапого міністр.

Читайте також: Знаменитий пес Патрон госпіталізований

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: