Міністр Ткаченко представив свого радника з питань любові

Міністр Ткаченко про кота: Звуть Himars
Фото: Фейсбук Ткаченка

Новоспечений чиновник ходив по столу, а потім заснув на робочому столі міністра

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко на своїй сторінці у Фейсбук виклав фото чергової робочої наради, яка мала дуже приємну особливість – на ній був присутній вогненно-рудий кіт. Звірятко ходив по столу, а потім заснув на робочому столі міністра.  

«Радник з питань добра і любові. Звуть Himars», – відрекомендував тваринку міністр.

Раніше «Главком» писав, що міністр Ткаченко зворушливо освідчився дружині Ганні, з якою виховує сина-дошкільника. «Сім років після вінчання. Якби я сказав, що наші сім років були роками безмежного щастя – ти напевно відповіла посмішкою. Але те, що ми змогли бути щасливими разом і навчилися приймати одне одного – факт. Це непроста історія, як ти кажеш, «визнавати межі один одного». Але дуже цікава, бо відкриває світ іншу людину, яку ти любиш. Наш сьомий рік подарував чимало випробувань у житті та роботі. Але ми вийшли з них разом, тримаючись за руки і дивлячись один одному у вічі. І коли я бачу твою посмішку і сяюче обличчя за хвилини, коли ти щаслива, весь світ може зачекати. У цей день біля океану, як сім років тому в Єрусалимі, так і через сім років, куди б не занесло нас життя. Цілую».

Допис міністра підтримали вподобайками понад тисячу передплатників, залишили багато й вітальних коментарів, у тому числі актори – Олеся Жураковська, Ірма Вітовська та Дмитро Лаленков.

Читайте також: Дочка Рейгана негативно відізвалася про мемуари принца Гаррі та згадала свою скандальну книгу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: