Голова ОСББ побив чоловіка через те, що той звертався до нього без поваги

Суд визнав голову ОСББ винним і зобов'язав його сплатити штраф у розмірі 850 гривень
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Бійка сталася біля церкви

У Тернополі голова ОСББ побив чоловіка на церковному подвір’ї за те, що він писав негативні коментарі у сусідському чаті. Про це  йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду.

Інцидент стався 14 квітня 2023 року.

Нападник пояснив, що як голова ОСББ створив чат у Viber для сусідів багатоквартирного будинку, де він працює головою ОСББ. Учасники групи почали суперечку. «Яблуком розбрату» стало рішення ОСББ закрити всі підвальні приміщення. Це викликало обурення деяких мешканців, які переживали за бродячих котів, що живуть там. 

Коли голова ОСББ зателефонував жінці, яка була учасницею групи, і запитав її, чому вона пише провокаційні повідомлення в групі, на це відповів її хлопець і чоловіки почали лаятися.

Через деякий час місцеві жителі зібралися у дворі, щоб розв'язати проблему. Коли потерпілий вийшов з будинку, то побачив нападника, який розмовляв з іншими  іншими учасниками ОСББ та жителями будинку.

Хлопець також підійшов до людей, які зібралися у дворі будинку, і висловив  власну думку та своєї дівчини, що підвал закривати не варто. За словами потерпілого, голова ОСББ сказав йому, що запам`ятав його та знайде.

Приблизно через два тижні потерпілий гуляв зі своєю дівчиною біля церкви, коли випадково зустрів підсудного і запитав його, чи добре проходять його пошуки.

До того ж нападнику не сподобалося, що чоловік до нього звернувся на ім'я «Василю». Мовляв, він є головою ОСББ, а тому потрібно звертатися на ім`я і по батькові. Водночас потерпілий каже, що не вважає образливим звертання «Василю».

Чоловіки почали сварку, яка закінчилася бійкою. Суд визнав голову ОСББ винним і зобов'язав його сплатити штраф у розмірі 850 гривень. 

Читайте також: Арестович напав на Оксану Забужко через російську мову

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: